Τρέιλερ «Beasts No Nation»: στα βάθη της ζούγκλας ο Κάρι Φουκουνάγκα - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:45
7/9

Τρέιλερ «Beasts No Nation»: στα βάθη της ζούγκλας ο Κάρι Φουκουνάγκα

Λίγο μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του «True Detective», ο Κάρι Φουκουνάγκα επιστρέφει μέσω του Netflix στην ενεργό δράση με το «Beasts No Nation», ένα σκληρό πολεμικό δράμα με τον Ίντρις Έλμπα στην πρώτη γραμμή της μάχης. 

Από τον Χρήστο Πολίτη

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Κάρι Φουκουνάγκα (γνωστό από το τηλεοπτικό «True Detective» και το «Sin Nombre»), το «Beasts No Nation» λογίζεται ως η πρώτη κινηματογραφική παραγωγή του Netflix που έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και ετοιμάζεται να ανοίξει και σε αυτά του Τορόντο και του Λονδίνου.

Η ταινία βασίζεται στη νουβέλα του Νιγηριανού συγγραφέα Ουζοντίνμα Ιγουέαλα, που αφηγείται την ιστορία του Άγκου, ενός μικρού παιδιού (ένας υπέροχος Άμπρααμ Άτα) που απάγεται με βίαιο τρόπο από την οικογένειά του για να υπηρετήσει και να πολεμήσει στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται σε μια Αφρικανική πόλη.


Το τρέιλερ του «Beats of No Nation»

Πρωταγωνιστής του φιλμ είναι ο ανερχόμενος στο Χόλιγουντ, Ίντρις Έλμπα (που έρχεται με φόρα από περσινό «Mandela: Long Walk to Freedom») στο ρόλο ενός σκληροτράχηλου λοχαγού, ενός άνδρα που αρέσκεται να κυριαρχεί με τις πολεμικές του ικανότητες.

Η ταινία που ήδη έκανε αίσθηση με τις πρώτες του προβολές, ανοίγει έναν διαφορετικό δρόμο στο τρόπο ανάγνωσης των τηλεοπτικών παραγωγών, με το Netflix να μοιάζει ως ηγετική μορφή στο λανσάρισμα νέων ιδεών που με δειλά βήματα προτείνουν νέους κανόνες στήριξης των δημιουργών.