26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ανακοίνωση σχετικά με την Πολιτική Επιστροφής Εισιτηρίων & Νέα Προπώληση - cinemagazine.gr
15:27
20/9

26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ανακοίνωση σχετικά με την Πολιτική Επιστροφής Εισιτηρίων & Νέα Προπώληση

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας λύνει τις απορίες σας σχετικά με την επιστροφή εισιτηρίων/χρημάτων των ακυρωμένων προβολών και ανακοινώνει νέα ημερομηνία προπώλησης εισιτηρίων για το φετινό Φεστιβάλ.

Σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί στους φυσικούς τους χώρους και είναι έτοιμο για την πρώτη του διεξαγωγή σε 7 ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ

Σε συνέχεια των νέων μέτρων που έλαβε το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την Παρασκευή, 18.9 και την αναστολή της λειτουργίας των κλειστών κινηματογράφων (12μηνης λειτουργίας), οι Νύχτες Πρεμιέρας προσαρμόστηκαν άμεσα και αντικατέστησαν τα τρία κλειστά σινεμά με τρία επιπλέον θερινά.

Οι κινηματογράφοι που θα φιλοξενήσουν τις προβολές του Φεστιβάλ είναι οι εξής: ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, CINE ΑΝΕΣΙΣ, CINE ΑΘΗΝΑΙΑ, ΡΙΒΙΕΡΑ, ΤΡΙΑΝΟΝ, ΛΑΪΣ - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΤΕΛΛΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα του Φεστιβάλ εργάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του ΝΕΟΥ ωρολογίου προγράμματος

To Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί: 23 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου σε 7 θερινά σινεμά. 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το viva.gr οποιαδήποτε στιγμή έως και 15’ πριν την έναρξη της προβολής που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, από τα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία πώλησης viva και στα ταμεία των συνεργαζόμενων κινηματογράφων.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Έκδοση εισιτηρίων στους κινηματογράφους:
- Το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές του.
- Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν: 60' πριν την έναρξη της πρώτης προβολής τους - 30' μετά την έναρξη της τελευταίας.

Εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έως το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου:

Τα εισιτήρια των προβολών που ΔΕΝ έχουν υποστεί καμία μεταβολή σε ώρα, ημέρα και σινεμά (54 προβολές) παραμένουν διαθέσιμα στο κοινό για προαγορά μέσω του viva.gr, στα φυσικά σημεία πώλησης Viva και στα ταμεία των αντίστοιχων κινηματογράφων.

Τα εισιτήρια των προβολών στις οποίες έχει ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ η μέρα, η ώρα ή ο χώρος προβολής ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ και επιστρέφονται τα χρήματα στους θεατές (η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21/9). 

Το σύνολο των προβολών του Φεστιβάλ, όπως θα έχει διαμορφωθεί με το ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση εισιτηρίων από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

Μηδενικά εισιτήρια που εξαργυρώθηκαν από κάρτες διαρκείας και αφορούν σε προβολές που δεν έχουν υποστεί κάποια μεταβολή, εξακολουθούν να ισχύουν.

Μηδενικά εισιτήρια που εξαργυρώθηκαν από κάρτες διαρκείας και αφορούν σε προβολές που έχουν μετακινηθεί επιστρέφονται στις κάρτες και είναι ξανά διαθέσιμα προς εξαργύρωση από την Τρίτη 22/9 και ώρα 12.00 (επανέναρξη προπώλησης) για όποια προβολή επιθυμούν οι κάτοχοί τους.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ | ΚΑΡΤΕΣ ΑΜΕΑ & ΑΝΕΡΓΩΝ

Οι διαπιστεύσεις, κάρτες διαρκείας ΑΜΕΑ και οι κάρτες Ανέργων μπορούν να εξαργυρώνουν τα μηδενικά τους εισιτήρια από την Τετάρτη 23/9 στις 21:00

ΤΑΜΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ

Όσοι/-ες θεατές πραγματοποίησαν αγορά από ταμείο κινηματογράφου 12μηνης λειτουργίας (κλειστά σινεμά) μπορούν με την προσκόμιση του εισιτηρίου τους στον αντίστοιχο κιν/φο να ζητήσουν την επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου / των εισιτηρίων που αγόρασαν και πλέον θεωρούνται άκυρα. (καθώς η λειτουργία των παραπάνω κινηματογράφων έχει ανασταλεί μέχρι τις 4/10 η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με την επαναλειτουργία τους).

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ | ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που, μετά την ανακοίνωση του νέου προγράμματος, επιθυμείτε να ακυρώσετε κάποιο από τα εισιτήριά σας (ακόμη κι αν η συγκεκριμένη προβολή δεν έχει μεταβληθεί) είτε ακόμη και την κάρτα διαρκείας σας μπορείτε:

- να πραγματοποιήσετε την ακύρωση ηλεκτρονικά μέσω του live chat της viva.gr, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και μία ώρα πριν την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί το εισιτήριο.

Μεταβολές εισιτηρίων ΔΕΝ πραγματοποιούνται. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Φεστιβάλ στο τηλ: 210-3389455 | Δευτέρα 21.9 έως Σάββατο 3.10 | 11:00 - 18:00 (Κυριακές κλειστά) 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Viva: 

www.viva.gr/tickets/contact/ 
- Live Chat στην ίδια σελίδα
support@viva.gr

Για τηλεφωνική κράτηση ή έκδοση εισιτηρίου καλείτε στο 11876: 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό)

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ (θερινός) 
Κήπος Ζαππείου, Αθήνα 

CINE ΑΘΗΝΑΙΑ (θερινός) 
Χάρητος 50, Κολωνάκι 

CINE ΑΝΕΣΙΣ (θερινός) 
Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι 

ΡΙΒΙΕΡΑ (θερινός)
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια - ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο

ΣΤΕΛΛΑ (θερινός)
Τενέδου 34, Φωκίωνος Νέγρη, Κυψέλη

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Λαΐς (θερινός)
Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου - ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

ΤΡΙΑΝΟΝ (θερινός)
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 - ΜΕΤΡΟ Βικτώρια

Στους θερινούς κινηματογράφους Cine Αθηναία, Αίγλη Ζαππείου, Cine Άνεσις, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ριβιέρα και Στέλλα οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Στον κινηματογράφο Τριανόν οι θέσεις είναι αριθμημένες και η επιλογή των εισιτηρίων θα γίνεται βάσει κάτοψης που θα διατίθεται στο viva.gr

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή, την κατανόηση και τη στήριξη!

Καλές προβολές με ασφάλεια!