Το «Mad Max Fury Road» είναι η καλύτερη action ταινία που έγινε ποτέ σύμφωνα με τον Έντγκαρ Ράιτ - cinemagazine.gr
12:30
8/4

Το «Mad Max Fury Road» είναι η καλύτερη action ταινία που έγινε ποτέ σύμφωνα με τον Έντγκαρ Ράιτ

Ένα τουίτ του αγαπημένου βρετανού σκηνοθέτη ξεκίνησε και μια αντίστοιχη βροχή αντιπροτάσεων για την καλύτερη ταινία δράσης που έγινε ποτέ. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όλα ξεκίνησαν με μια αγορά προτζέκτορα για το σπίτι. Ο βρετανός σκηνοθέτης Έντγκαρ Ράιτ έγραψε στο Twitter: «Έπρεπε να τεστάρω έναν καινούριο home projector με ένα BluRay και μπορώ να επιβεβαιώσω το αποτέλεσμα. Το "Mad Max Fury Road" είναι ακόμη το καλύτερο action φιλμ όλων των εποχών». Ο Ράιτ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την ταινία που έκανε ο Τζορτζ Μίλερ το 2015 και επαινέθηκε όσο λίγες ταινίες του είδους της.

Ο Ράιτ είναι αρκετά ενεργός στο Twitter και φυσικά η δήλωσή του έφερε τις ανάλογες αντιπροτάσεις, με τον σκηνοθέτη, ως συνήθως σε χιουμοριστική διάθεση, να απαντά την εξής μία: «Όποτε αναφέρω κάτι αντίστοιχο υπάρχει πάντα μια συγκεκριμένη απάντηση, το "γιατί όχι ο Κυνηγός ή το Commando;" που δεν είναι καν οι αγαπημένες μου περιπέτειες του Arnie.».

Ο Ράιτ βάζει κατά καιρούς λίστες ή λέει τη γνώμη του για ταινίες της εποχής μας, ενώ το ίδιο κάνει πολύ συχνότερα και με τη μουσική, ανεβάζοντας κάθε χρόνο ένα τεράστιο σύνολο τραγουδιών που του κίνησαν το ενδιαφέρον. 

Θυμίζουμε πως Ράιτ ετοιμάζει αυτό τον καιρό κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με όσα είχαμε δει από αυτόν ως τώρα, το «Last Night in Soho», ένα ψυχολογικό θρίλερ που ο ίδιος έχει περιγράψει κάτι ανάμεσα στην «Αποστροφή» του Ρόμαν Πολάνσκι και το «Dont' Look Now» του Νίκολας Ρεγκ.