Τρέιλερ «The Sympathizer»: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. σε παιχνίδια κατασκόπων - νεα || cinemagazine.gr
8:54
16/2

Τρέιλερ «The Sympathizer»: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. σε παιχνίδια κατασκόπων

Η νέα μίνι σειρά του Παρκ Τσαν-γουκ και της Α24 στο Max ξεκινά τον Απρίλιο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

To Max έβγαλε το νέο και τελικό τρέιλερ της μίνι σειράς του Παρκ Τσαν-γουκ που βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ ομώνυμο βιβλίο του Βιετ Θαν Ενγκογιέν. Η σειρά ξεκινά την Κυριακή, 14 Απριλίου.

«Το 'The Sympathizer' είναι ένα θρίλερ κατασκοπίας και διαπολιτισμικής σάτιρας γύρω από την περιπέτεια ενός ημι-Βιετναμέζου κομμουνιστή κατασκόπου στις τελευταίες μέρες του πολέμου του Βιετνάμ, που επιχειρεί να ζήσει μια νέα προσφυγική ζωή στο Λος Άντζελες, όπου θα διαπιστώσει ότι οι μέρες της κατασκοπίας δεν έχουν τελειώσει», αναφέρει η σύνοψη.

Στην σειρά παίζουν οι Χόα Τζουάντε, Σάντρα Ο, Φρεντ Ενγκογιέν Χαν, Τοαν Λε, Άλαν Τρονγκ, Βι Λε, Κι Ντουγιέν και βέβαια ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. που θα φέρει εις πέρας πολλαπλούς ρόλους. Να τολμήσουμε να πούμε ότι κάτι τέτοια του πάνε γάντι;

Ο Παρκ Τσαν-γουκ εκτελεί χρέη σκηνοθέτη, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, ενώ είναι και showrunner μαζί με τον Ντον ΜακΚέλαρ, τον έως και αγαπημένο Καναδό Ντον ΜακΚέλαρ της «Τελευταίας Νύχτας του Κόσμου». Πίσω στον Παρκ, δεδομένη αδυναμία πολλών, ευελπιστούμε σε καλύτερη επίδοση από την τελευταία του μεταφορά κατασκοπικής νουβέλας, την «Μικρή Τυμπανίστρια» του 2018, που επ' ουεδνί μεν κακή αλλά άφησε πολλά στο κιτάπι με τις χαμένες προσδοκίες - μιας και είναι και η μόνη νουβέλα του Τζον λε Καρέ που δεν έχει βρει αντάξια μεταφορά στο σινεμά ή την τηλεόραση.

Ιδού το τρέιλερ: