Άρθουρ ο Βασιλιάς - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Άρθουρ ο Βασιλιάς

Arthur the King

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2024
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σάιμον Κέλαν Τζόουνς
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Μάικλ Μπραντ
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σίμου Λιού, Νάταλι Εμμάνιουελ, Άλι Σαλιμάν, Τζουλιέτ Ράιλαν
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ζακ Ζουφρέ
    ΜΟΝΤΑΖ: Γκάρι Ντ. Ρόατς
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 107'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
    Άρθουρ ο Βασιλιάς

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Μαρκ Γουόλμπεργκ πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά μιας πραγματικής, συναρπαστικής ιστορίας με συμπρωταγωνιστή έναν ανεπανάληπτο, ηρωικό σκύλο που ακούει στο όνομα Άρθουρ.

Στην πορεία της ιστορίας έχουν σημειωθεί πολλά επικά γεγονότα που μπήκαν στη σφαίρα του θρύλου. Επικές ιστορίες για τον βασιλιά Αρθούρο και τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης είναι τρανά παραδείγματα ανδρείας εδώ και αιώνες. Αυτός ο θρύλος ενέπνευσε τον κορυφαίο επαγγελματία αθλητή από τη Σουηδία Μίκαελ Λίντλορντ να δώσει το όνομα του βασιλιά σε έναν ξυλοκοπημένο αδέσποτο σκύλο, του οποίου η αξιοπρέπεια τον συγκλόνισε. Αυτός ο σκύλος υπέφερε ηρωικά. Ο Λίντλορντ καταλαβαίνει τι θα πει πόνος. Ποτέ δεν ήταν φαν των ζώων και ήταν πολυάσχολος ως αρχηγός μιας ομάδας ελιτ αθλητών σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Οπότε η χρονική στιγμή ήταν, πραγματικά, ακατάλληλη. Όμως οι θρύλοι αφορούν τις προκλήσεις, όχι τη βολή. Καθώς τα νέα διαδίδονταν, τα αγωνιώδη σκαμπανεβάσματα της συνάντησης του Άρθουρ με τον Λίντλορντ τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Η ιστορία τους ήταν αρκετά δυνατή για να εμπνεύσει δύο βραβευμένα ντοκιμαντέρ και μία οικογενειακή περιπέτεια, το Άρθουρ ο Βασιλιάς.

Με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουέλμπεργκ , σε σκηνοθεσία του Σάιμον Κέθλαν Τζόουνς και σενάριο του Μάικλ Μπραντ, η ταινία βασίζεται στο μπεστ σέλερ του Λιντνορντ με τίτλο Άρθουρ – Ο σκύλος που διέσχισε τη ζούγκλα για να βρει σπίτι (Arthur : The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home). Μέσα σε 10 μέρες και σε 700 χιλιόμετρα, σφυρηλατείται ένας αδιάσπαστος δεσμός ανάμεσα στον επαγγελματία δρομέα Μάικλ (Γουόλμπεργκ) και έναν αδέσποτο σκύλο που βαφτίζει Άρθουρ. Βασισμένη σε μία απίθανη αληθινή ιστορία, η ταινία ακολουθεί τον Μάικλ, που θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει, καθώς πείθει μία ομάδα κορυφαίων αθλητών (Σίμου Λιού, Νάταλι Εμμάνιουελ και Αλί Σαλιμάν) να συμμετάσχουν μαζί του σε έναν παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Δομινικανή Δημοκρατία . Καθώς η ομάδα ωθείται σ τ α όρια της , ο Άρθουρ θέτει νέες βάσεις για το τι είναι νίκη, πίστη και φιλία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Άρθουρ ο Βασιλιάς
  • Άρθουρ ο Βασιλιάς