Ομάδα Αυτοκτονίας - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Ομάδα Αυτοκτονίας

Suicide Squad

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2016
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Άγιερ
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντέιβιντ Άγιερ, Τζον Οστράντερ
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γουίλ Σμιθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζάρεντ Λέτο, Τζάι Κόρτνεϊ, Κάρα Ντελεβίν, Τζόελ Κίναμαν, Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ρον Βασιανόφ
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Στίβεν Πράις
    ΜΟΝΤΑΖ: ΤΖον Γκιλρόι
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 123'
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ:
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
    Ομάδα Αυτοκτονίας

Συγκέντρωσε μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, εξόπλισε τους με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης, και στείλε τους σε μια αποστολή να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα. Οι αταξινόμητοι «εκδικητές» της DC Comics έρχονται στις αίθουσες.

Από την Άντα Δαλιάκα

Το σύμπαν της DC Comics ξεσκονίζεται για το «Suiscide squad», όπως λέγεται η ομάδα των έγκλειστων σε φυλακή υψίστης ασφαλείας εγκληματιών «μετα-ανθρώπων» που στρατολογείται υπό τις εκβιαστικές επιταγές μιας κυβερνητικής πράκτορα προκειμένου να πολεμήσει σε μυστικές αποστολές υψηλού κινδύνου.

Αφ’ ότου η αφήγηση μας συστήσει στα γρήγορα τους χαρακτήρες με χαϊλάιτ τον μισθωμένο εκτελεστή Deadshot, την τρελο-Μπάρμπι ανδρικό φετίχ Harley Quinn (σε μαζοχιστικό ερωτικό ζευγάρωμα με τον ψυπαθή, ωστόσο αισθησιακό, Τζόκερ) και τον φλεγόμενο El Diablo, περνάει στο προκείμενο με αιχμή του δόρατος τις οδομαχίες στο Μίντγουεϊ Σίτι με την Μάγισσα, αρχαία οντότητα που απειλεί το σύμπαν.

Από τη μία γνώριμα σύμβολα της ποπ κουλτούρας, από την άλλη φαντάσματα και κακοφτιαγμένα τέρατα, στη μέση και γκεστ εμφάνιση του Μπάτμαν. Συγκεχυμένη η δράση, αποπροσανατολισμένο το στόρι ανάμεσα στην κακή και την καλή φύση των αντι-ηρώων, πουθενά ο υποσχόμενος νιχιλισμός. Τουλάχιστον δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς έτσι όπως βιαστικά εξελίσσονται όλα και η αισθητική των χαρακτήρων βαράει κόκκινο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ομάδα Αυτοκτονίας
  • Ομάδα Αυτοκτονίας