12ο AOAFF: Το «Καλοκαιρινό Φως» του Γκρεμιγιόν πλημμύρισε τον Κήπο της Γαλλικής Σχολής - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
16:08
14/7

12ο AOAFF: Το «Καλοκαιρινό Φως» του Γκρεμιγιόν πλημμύρισε τον Κήπο της Γαλλικής Σχολής

12ο AOAFF: Το «Καλοκαιρινό Φως» του Γκρεμιγιόν πλημμύρισε τον Κήπο της Γαλλικής Σχολής

Το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουλίου, το «Καλοκαιρινό Φως» του Ζαν Γκρεμιγιόν προβλήθηκε στους καταπράσινους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής!

Από το cinemagazine.gr


🎬 Σας ευχαριστούμε πολύ που τιμήσατε με την παρουσία σας το ποιητικό σινεμά του Ζαν Γκρεμιγιόν, ο οποίος, όπως ανέφερε και ο διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος Nicolas Eybalin στον πρόλογό του, «Είναι ένας σκηνοθέτης που χρησιμοποιεί με εκθαμβωτική μαεστρία τον χώρο».  


🎞 Επόμενο κινηματογραφικό ραντεβού την Πέμπτη 14 Ιουλίου, όπου με αφορμή την εθνική εορτή της Γαλλίας, το 12ο Athens Open Air Film Festival και το 6ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου (6e Festival Plein-Air du Film Français) που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, σας προσκαλούν στον θερινό κινηματογράφο «Λαΐς» για την προβολή, σε πρόσφατα αποκατεστημένη κόπια, της ταινίας 𝐋'𝐀𝐓𝐀𝐋𝐀𝐍𝐓𝐄 του Ζαν Βιγκό.

🔸 Σε συνδιοργάνωση με: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
🔹 Μέγας Χορηγός: Nova
🔸 Χορηγοί: Fischer Beer Aegean Airlines

#aoaff #IFG #pleinair #summerscreenings #openaircinema #Opanda #FischerBeer #novacinema #aegeanairlines #frenchcinema #athens #lumieredete #jeangrémillon