Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη προβολή του αγαπημένου κινηματογραφικού θεσμού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με τις 48 ΩΡΕΣ του Γουόλτερ Χιλ.
Οι θεατές που κατέκλυσαν τον πεζόδρομο και γέμισαν καθίσματα, πεζούλια και ψάθες στο έδαφος, απήλαυσαν με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη τις ερμηνείες του φοβερού ντουέτου, Έντι Μέρφι και Νικ Νόλτε!
🙏 Σας ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή ανταπόκριση και σας περιμένουμε στον επόμενο σταθμό του κινηματογραφικού μας ταξιδιού:
🎬Το Σάββατο, 29 Ιουνίου στο Τρένο στο Ρουφ, για να συγκινηθούμε με μια από τις πιο κλασικές δραματικές ταινίες: το ΤΣΑΪ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ του αξέχαστου Μπερνάρντο Μπερτολούτσι με τον Τζον Μάλκοβιτς και την Ντέμπρα Γουίνγκερ.
✨ Η προβολή θα πραγματοποιηθεί με ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια!
🎟️ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
🍺 Και μην ξεχνάτε: κάθε φορά που ανοίγετε μια Fischer βρίσκετε ευκαιρία να απολαύσετε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία!
Athens Open Air Film Festival + παγωμένη Fischer = ❤️🎬🍺
📸 Ιωάννης Στεφανίδης
#fischer #TasteTheExperience #aoaff14
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Του έλειπε ηθικός πυρήνας»: Ο Ράσελ Κρόου κατά του «Gladiator II» |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Λούντβιγκ Γκόρανσον αναζητά τον ήχο της Αρχαίας Ελλάδας στην «Οδύσσεια» του Νόλαν |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΌλη η Αθήνα ένα θερινό σινεμά: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Τομ Χόλαντ προτείνει τον Όουεν Κούπερ ως επόμενο Spider-Man |
5 | ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑΘανάσιμα Πλούσιος |