Παρασκευή βράδυ, στο γεμάτο Άλσος Πετραλώνων, είδαμε το director’s cut του καθηλωτικού «Zodiac» για πρώτη φορά στη χώρα μας και μάλιστα σε εξαιρετική ψηφιακή κόπια.
Το 14ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ εξακολουθεί και γεμίζει με σπουδαίο σινεμά μερικές από τις πιο αναπάντεχες τοποθεσίες της πόλης μας, επιφυλάσσοντας στο κοινό εκπληκτικές συνθήκες εικόνας και ήχου για κάθε προβολή-εμπειρία.
Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού μας στο Πάρκο Δρακοπούλου (επί της οδού Πατησίων), σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα έναρξης στις 21:30, με την προβολή της υπέροχης «ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΡΛΙΤΟ» του Μπράιαν Ντε Πάλμα, με τον Αλ Πατσίνο σε έναν από τους κορυφαίους ρόλους της καριέρας του.
H είσοδος είναι ελεύθερη. Τα δροσερά κεράσματα θα προσφέρει η μπύρα Fischer.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο cinemagazine.gr.
@athensfilmfestival @dei.gr @opanda.gr @fischerbeer #aoaff14
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο τρέιλερ «Οδύσσειας»: Μαρσάρουν οι μηχανές του εισπρακτικού γεγονότος της χρονιάς |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΕΛΛΑΔΑ 3.0» : Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά τρεις κωμωδίες μικρού μήκους σε μια κυκλοφορία |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΚάννες 2026: Ανακοινώθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής που πλαισιώνουν τον Παρκ Τσαν-γουκ |
4 | ΘΕΜΑΤΑΜε ποια σειρά να δει κανείς τις ταινίες του MCU; |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ «Narnia» της Γκρέτα Γκέργουιγκ μετακινείται στο 2027 |