Χτες βράδυ, η «Μamma Roma» του Πιέρ Πάολο Παζολίνι περπάτησε στο Πάρκο Ελευθερίας, μαζί με το 15o Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. 🎬
Την παρακολούθησαν ευλαβικά αμέτρητοι θεατές, απλωμένοι από άκρη σε άκρη, άλλοι καθιστοί και άλλοι ξαπλωμένοι στα γρασίδια, σημειώνοντας μια άνευ προηγουμένου προσέλευση στον καταπράσινο χώρο του Πάρκου, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Γιάννη Στεφανίδη.
Ήταν μια ακόμη εκστατική προβολή για το κοινό της πρωτεύουσας που συμμετείχε αθρόα και ενθουσιωδώς φέτος στις εκδηλώσεις του αγαπημένου του καλοκαιρινού κινηματογραφικού Φεστιβάλ (το θερινό αδερφάκι των Νυχτών Πρεμιέρας, όπως το αποκαλούμε χαϊδευτικά), σημειώνοντας ένα ρεκόρ προσέλευσης, το οποίο μετριέται ως τώρα σε κάτι περισσότερο από 17 χιλιάδες θεατές.
Η συνέχεια τον Αύγουστο... 🧡
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Λούντβιγκ Γκόρανσον αναζητά τον ήχο της Αρχαίας Ελλάδας στην «Οδύσσεια» του Νόλαν |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Του έλειπε ηθικός πυρήνας»: Ο Ράσελ Κρόου κατά του «Gladiator II» |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη, 18 Ιουνίου |
4 | ΘΕΜΑΤΑΜάνος Χατζιδάκις: «Το μυστικό είναι να μην συνηθίσεις στην ασχήμια» |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ16ο AOAFF powered by ΔΕΗ: Ο Χάρβεϊ Καϊτέλ έρχεται στην Αθήνα για την επίσημη έναρξη με το «Βλέμμα του Οδυσσέα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου |