Ανασκόπηση 2019: Οι αφίσες της χρονιάς - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
23:55
18/12

Ανασκόπηση 2019: Οι αφίσες της χρονιάς

Ανασκόπηση 2019: Οι αφίσες της χρονιάς

Εντυπωσιακά χρώματα, ευρηματικές ιδέες, πρωτότυπες συνθέσεις, γραφιστικά αριστουργήματα!

Από τον Πάνο Γκένα

 

Πρέπει να σε κάνει να κοντοσταθείς στο δρόμο. Να πατήσεις κλικ σε new tab για να τη θαυμάσεις. Να την αναζητήσεις για να την κάνεις δικιά σου. Είναι η αφίσα μιας ταινίας και εδώ και δεκαετίες είναι ένα θαυμάσιο αναμνηστικό για ένα λατρεμένο δίωρο στη σκοτεινή αίθουσα.

Κι αφού βρισκόμαστε πλέον στο τέλος του 2019, ψάξαμε, θυμηθήκαμε, επιλέξαμε τα - κατά τη γνώμη μας - πιο πρωτότυπα, καλαίσθητα και ευρηματικά πόστερ για ταινίες που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά στις αίθουσες ή ανακοίνωσαν πολυαναμενόμενες πρεμιέρες προσεχώς. Δείτε τα όλα στο gallery παραπάνω και μία συμβουλή: κάντε χώρο στον τοίχο σας!

 

Διαβάστε ακόμη:
Ανασκόπηση 2019: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε 10 HONOR smartphones
Η ώρα για να ψηφίσετε τις ταινίες που ξεχωρίσατε το 2019 έφτασε! Δηλώστε συμμετοχή στη μεγάλη ψηφοφορία του cinemagazine.gr και μπείτε στην κλήρωση με μεγάλο δώρο ένα εντυπωσιακό κινητό HONOR 9Χ και εννιά ακόμη smartphones από την HONOR!

2010-2019: Το cinemagazine ψηφίζει τις 100 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας
2010 - 2019, μία δεκαετία που άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο (θα) βλέπουμε σινεμά. Οι συντάκτες του cinemagazine.gr επιλέγουν τις 100 ταινίες που τη σφράγισαν.

Ανασκόπηση 2019: Τα καλύτερα σάουντρακ της χρονιάς
Τραγουδιστικοί παγετώνες και ανατριχιαστικά μεσοκαλόκαιρα, Μαξ Ρίχτερ και Κουέντιν Ταραντίνο, τρυφεροί έρωτες και συγκινητικοί χωρισμοί, Joker και Μπουνιουέλ! Αυτές είναι οι μουσικές που ξεχωρίσαμε στις εικόνες του 2019.

Ανασκόπηση 2019: Οι ατάκες της χρονιάς
Ατάκες που ξεπέρασαν τις ίδιες τις ταινίες που ακούγονται, έγιναν memes και επαναλήφθηκαν πολλές φορές από τα στόματα θεατών. Συνεχίζουμε τη βόλτα στην κινηματογραφική χρονιά και σήμερα δεν κοιτάμε τις εικόνες, αλλά τις λέξεις!

Ανασκόπηση 2019: Οι αφίσες της χρονιάς
Εντυπωσιακά χρώματα, ευρηματικές ιδέες, πρωτότυπες συνθέσεις, γραφιστικά αριστουργήματα!