Το «IT: Chapter 2» πλησιάζει και οι ήρωες της πρώτης ταινίας μεγάλωσαν [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:03
21/6

Το «IT: Chapter 2» πλησιάζει και οι ήρωες της πρώτης ταινίας μεγάλωσαν [photos]

Τζέιμς ΜάκΑβοϊ - Τζέιντεν Λίμπερχερ (Μπιλ)
Τζέιμς ΜάκΑβοϊ - Τζέιντεν Λίμπερχερ (Μπιλ)

Η επίστροφή στο Ντέρι είναι μονόδρομος για τους χαρακτήρες του «ΙΤ» που επιστρέφουν ως ...σαραντάρηδες. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το πάλαι ποτέ Losers Club έχει φύγει από την μικρή πόλη Derry, εκτός από τον Μάικ που αποφασίζει να καλέσει πίσω τους σχολικούς του φίλους για να αντιμετωπίσουν και πάλι τον κλόουν Pennywise. Ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του, κάποιοι έκαναν οικογένεια, όμως η περιπέτεια που καθόρισε την παιδική τους ηλικία δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας «Το Αυτό» είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί άμεσα το πράσινο φως για τη συνέχεια, η οποία είχε μεν σχεδιαστεί, αλλά χωρίς τις εισπράξεις του πρώτου φιλμ θα μπορούσε εύκολα να ακυρωθεί. Τα παιδιά του Losers Club μεγάλωσαν και μοιραία αντικαθίστανται από γνωστούς ηθοποιούς, που θα αναλάβουν τους ρόλους τους. Δείτε στις φωτογραφίες τις 7 βασικές «μεταμορφώσεις» των χαρακτήρων και πείτε αν συμφωνείτε με τις επιλογές των παραγωγών.

Ο Τζέιμς Μάκαβοϊ είχε «κηρύξει» επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων με μία χιουμοριστική φωτογραφία από τα γυρίσματα στο instagram με την «αγελάδα που γελά» κι εμείς θα περιμένουμε να δούμε ποιος γελά τελευταίος, όταν το «ΙΤ: Chapter 2» κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτέμβρη.

 

Day 1 on IT 2. Glad you got the memo guys. #passthecheeseplease #derryordairy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) στις 19 Ιούν, 2018 στις 3:38 μμ PDT