«The Last Picture Show»: 1400 θεατές σε αξέχαστη διπλή προβολή το περασμένο Σάββατο στο ΙΝΤΕΑΛ - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
15:24
19/12

«The Last Picture Show»: 1400 θεατές σε αξέχαστη διπλή προβολή το περασμένο Σάββατο στο ΙΝΤΕΑΛ

«The Last Picture Show»: 1400 θεατές σε αξέχαστη διπλή προβολή το περασμένο Σάββατο στο ΙΝΤΕΑΛ

Σάββατο βράδυ και στο ΙΝΤΕΑΛ έγινε...διαδήλωση! Το αδιαχώρητο έγινε στις δύο back to back προβολές που πραγματοποίησαν από κοινού στην ιστορική αίθουσα του κέντρου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και το Midnight Express στο πλαίσιο του υπερεπιτυχημένου αφιερώματος THE LAST PICTURE SHOW.

Από το cinemagazine.gr

 

Οι προβολές γέμισαν ασφυκτικά το πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου, με τους συγκεντρωμένους θεατές να σχηματίζουν ουρά τόσο προς την πλευρά με κατεύθυνση το Σύνταγμα όσο και προς την πλευρά της Ομόνοιας. Στον πρόλογο της ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ο Λουκάς Κατσίκας καλωσόρισε συγκινητικά στη σκηνή τον Γιάννη Παπανικολάου, θρυλική φιγούρα του ΙΝΤΕΑΛ, ευγενή και ακούραστο υπεύθυνο και στυλοβάτη της αίθουσας από το 1980, τον οποίο το κοινό αποθέωσε με ένα θερμό χειροκρότημα. Η μπύρα FISCHER ανέλαβε τα κεράσματα στη συγκεκριμένη προβολή.

Στην προβολή του DIE HARD το κοινό υποδέχτηκαν ο ενθουσιώδης frontman του Midnight Express, Άκης Καπράνος, και ο Λουκάς Κατσίκας, ανταλλάσσοντας ιστορίες και μπόλικες χιουμοριστικές διηγήσεις σε μια εισαγωγή που έβαλε ακόμη περισσότερο σε διάθεση το πολυπληθές κοινό. Ήταν μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά και σας ευχαριστούμε θερμά για την προσέλευση, την κοσμοσυρροή και την υπομονή στις (αναπόφευκτες) καθυστερήσεις που μεσολάβησαν των δύο προβολών προκειμένου να εξυπηρετηθείτε όλοι και όλες.

Επόμενο και εκρηκτικό double feature, αυτή την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, με PULP FICTION και PREDATOR!  Και για όσους / όσες δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εγκαίρως εισιτήριο για την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας κανόνισε άλλη μια, επαναληπτική προβολή για την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Οι τυχεροί θεατές αυτής της προβολής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το PULP FICTION παρέα με την ευρύτερη οικογένεια συνεργατών του ΙΝΤΕΑΛ, στην τελευταία παράσταση που θα λάβει ποτέ χώρα στον κινηματογράφο, λίγο πριν το οριστικό (και άδικο) κλείσιμό του.

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι του Νεοκλή Καστρινού.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, εδώ:
https://www.more.com/cinema/nyxtes-premieras-inteal/