Τομ Χίντλστον: Προσγειωμένος και Tζέντλεμαν [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
11:39
9/2

Τομ Χίντλστον: Προσγειωμένος και Tζέντλεμαν [photos]

Τομ Χίντλστον: Προσγειωμένος και Tζέντλεμαν [photos]

41α γενέθλια για τον Εγγλέζο ηθοποιό, που αριθμεί βραβεία και αναγνωρισιμότητα, αλλά πρωτίστως έχει ήδη κατακτήσει μια φήμη ηθοποιίας που λαμβάνει επάξια την βαριά βρετανική σκυτάλη. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο

 

Μία από τις σοβαρές υποψηφιότητες για νέος 007, ο Τομ Χίντλστον είναι ο άξιος, αξιαγάπητα «ελαφρός» και cool φορέας (κατά τα φαινόμενα πάντα, δεν ξέρεις τι ξημερώνει) της ζηλευτής βρετανικής παράδοσης μεγάλων ηθοποιών του θεάτρου που διέπρεψαν και στον κινηματογράφο.

Στο σινεμά πρακτικά ήρθε με την έλευση της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, είχε ένα εκπληκτικό 2011 (δες φωτό), από το οποίο και μετά ΜΜΕ και ΜΚΔ δεν άδειαζαν να πριμοδοτούν και να χαιρετίζουν την γέννηση ενός αστεριού. Έχει την στήριξη ενός μεγάλου (Κένεθ Μπράνα - «Βαλάντερ» και «Θορ» εξαρχής οι συνεργασίες τους), έχει κάνει θέατρο, ραδιόφωνο για το BBC, έχει συλλέξει ήδη την Marvel δόξα της ποπ αναγνωρισμότητας ως Λόκι, δίπλα όμως πάντα σε Βραβείο Λόρενς Ολίβιε και υποψηφιότητες Έμμυ και Τόνι.

Να είναι καλά, ο σπουδασμένος στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης ηθοποιός βρίσκεται ξανά στην συζήτηση για νέος 007. Το εύρος του, η επικοινωνιακή του άνεση και το γράψιμο στον φακό, μόνο όπλα στην υποψηφιότητά του θα είναι.