Βίντεο: Ένα top-10 νικητών της ιστορίας των Όσκαρ - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
10:44
4/3

Βίντεο: Ένα top-10 νικητών της ιστορίας των Όσκαρ

Υπερφιλόδοξο εγχείρημα του Cinefix, που μόνο με χιούμορ και πνευματικές αντοχές μπορεί να αντιμετωπιστεί, καθώς επιχειρεί να δώσει το δικό του διαχρονικό Όσκαρ σε 10 κατηγορίες. Δικό σας.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημα, πέρα από μια γνώση του αντικειμένου, θέλει κυρίως χιούμορ για να το αντιμετωπίσεις και αντοχή στα...διλήμματα για να το φτιάξεις. Τώρα βέβαια όταν δίνεις το υποστηρικτικού γυναικείου όλων των εποχών στην Μο'Νικ από το «Precious», είσαι άξιος της μοίρας σου, αλλά εδώ κρατάμε ήθος αλώβητο, δεν κοροϊδεύουμε ποτέ και αντέχουμε πολλά.

Ε βουά λα λοιπόν, η δεκάδα του Cinefix που διαλέγει τις 10 βασικές οσκαρικές κατηγορίες και καλείστε να αναφέρετε ενστάσεις, αμφιβολίες ή και, κάπως δύσκολο αυτό, συμφωνίες με το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που μένει είναι η σινεφιλία και η πάντα καλή δουλειά του καναλιού στον τομέα αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο ΣΙΝΕΜΑ! Την Κυριακή 10 Μαρτίου οι συντάκτες του cinemagazine.gr θα παρακολουθήσουν την 96η Τελετή Απονομής των Όσκαρ και θα ενημερώνουν διαρκώς σάιτ και σελίδες των social media με νέα και νικητές. Βάλτε κανάτες καφέ και ξενυχτήστε μαζί μας!