Οι (ανατρεπτικές) σελίδες της μικρής οθόνης: Κερδίστε αντίτυπα του «Όλα τα Κομμάτια της» της Κάριν Σλότερ - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:23
18/4

Οι (ανατρεπτικές) σελίδες της μικρής οθόνης: Κερδίστε αντίτυπα του «Όλα τα Κομμάτια της» της Κάριν Σλότερ

Το ΣΙΝΕΜΑ cinemagazine.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Floral σας κάνουν δώρο δυο αντίτυπα του βιβλίου της Κόριν Σλότερ «Όλα τα Κομμάτια της», στο οποίο βασίστηκε η επιτυχημένη ομώνυμη σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την Τόνι Κολέτ.

Κι αν όλα όσα πιστεύατε για τη ζωή σας ήταν ένα ψέμα; 

Η Τόνι Κολέτ, μία από τις καλύτερες σύγχρονες ηθοποιούς, υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου στην «Έκτη Αίσθηση» και αξέχαστη μητέρα στην ανατριχιαστική «Διαδοχή» (Hereditary, 2018) του Άρι Άστερ, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Όλα τα Κομμάτια της» (Pieces of Her), που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κόριν Σλότερ.

Μητέρα. Ηρωίδα. Ψεύτρα. Δολοφόνος; Τι κάνεις όταν ο άνθρωπος που ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον δεν είναι αυτός που νομίζεις; H σειρά υπόσχεται σοκαριστικές εξελίξεις, σε πλήρη συνάφεια με το page-turner βιβλίο, και η Τόνι Κολέτ παραδίδει μία ακόμη αμφίσημη ερμηνεία, αποδεικνύοντας το πόσο ταιριαστή είναι στους ρόλους των αινιγματικών μητέρων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η συγγραφέας των ανατροπών και του σασπένς επιστρέφει με ένα καθηλωτικό θρίλερ! Οι Εκδόσεις Floral με μεγάλη χαρά εκδίδουν το μυθιστόρημα της πολυγραφότατης και πολυδιαβασμένης Κάριν Σλότερ «Όλα τα Κομμάτια της», που έφθασε στο νούμερο ένα της λίστας Best Seller των Sunday Times και το οποίο μεταφέρθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία σε τηλεοπτική σειρά από την πλατφόρμα του Netflix!  

Η Άντρεα γνωρίζει τα πάντα για τη Λόρα, τη μητέρα της: ξέρει πως είναι μια συνηθισμένη γυναίκα που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ζει μια χαρούμενη ζωή σ’ ένα ήσυχο παραθαλάσσιο προάστιο. Όλα όμως αλλάζουν ένα απόγευμα Σαββάτου, όταν η Λόρα επεμβαίνει δυναμικά σ’ ένα τυχαίο περιστατικό βίας και η Άντρεα αρχίζει να αναρωτιέται μήπως η μητέρα της δεν είναι ακριβώς το άτομο που ήξερε σ’ όλη της τη ζωή. Μια ταυτότητα θαμμένη για δεκαετίες βγαίνει ξάφνου στην επιφάνεια και η αποκάλυψή της βάζει στο στόχαστρο μητέρα και κόρη.  

Η λύτρωση για τις δυο τους βρίσκεται κι αυτή κρυμμένη κάπου στο παρελθόν, αλλά ίσως είναι πια πολύ αργά για να τη βρουν... Μια μητέρα, μια κόρη. Μια ταυτότητα που κανονικά θα έμενε θαμμένη για πάντα. Ένα μυστικό από το παρελθόν. Μια σκοτεινή απειλή που μπορεί να καταστρέψει και τις δυο τους. 

Για την συγγραφέα

Η Karin Slaughter είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένες συγγραφείς crime στον κόσμο. Τα έργα της έχουν εκδοθεί σε 120 χώρες, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. To Cop Town ήταν υποψήφιο για το βραβείο Edgar, ενώ τα μυθιστορήματά της Pretty Girls, The Good Girl και Όλα τα κομμάτια της, έγιναν μπεστ σέλερ των New York Times. Η Slaughter έχει επίσης ιδρύσει το Save the Libraries - έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της λειτουργίας, της ανάπτυξης και του προγραμματισμού των βιβλιοθηκών στις ΗΠΑ. Zει στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Floral δίνουν την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Όλα τα Κομμάτια της» κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ της επίσημης σελίδας του cinemagazine.gr στο facebook. Οι νικητές/-τριες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Το «Όλα τα Κομμάτια της» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Floral.