Ιντιάνα Τζόουνς 5: Ο Μαντς Μίκελσεν ανακοινώθηκε στο καστ της νέας ταινίας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:35
16/4

Ιντιάνα Τζόουνς 5: Ο Μαντς Μίκελσεν ανακοινώθηκε στο καστ της νέας ταινίας

Τα καλά νέα για την πέμπτη περιπέτεια Ιντιάνα Τζόουνς συνεχίζονται! Ό Μαντς Μίκελσεν μετά τα «Φανταστικά Ζώα» λέει «ναι» σε μία συνάντηση με τον διασημότερο αρχαιολόγο του σινεμά.

Από τον Πάνο Γκένα

Ταλαντούχος και γοητευτικός, πρόσωπο του δανέζικου σινεμά μέσα από αξιόλογες συνεργασίες με Τόμας Βίντερμπεργκ («Το Κυνήγι», «Another Round»), Σουζάν Μπίερ («Μετά το Γάμο»), Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν («Valhalla Rising») και σαρδόνιος «Χάνιμπαλ» της μικρής οθόνης, ο Μαντς Μίκελσεν πρόκειται να συναντηθεί κινηματογραφικά με τον Χάρισον Φορντ και την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ στην καινούργια περιπέτεια Ιντιάνα Τζόουνς.

Ο Μίκελσεν, που φαίνεται να ελίσσεται με ευκολία ανάμεσα στο εμπορικό και καλλιτεχνικό σινεμά, προσθέτει έτσι άλλο ένα στιβαρό franchise στην καριέρα του (ενδεχομένως ο πρώτος που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο) αφού μέχρι στιγμής έχει συμμετοχές σε Τζέιμς Μποντ («Casino Royale»), Star Wars («Rogue One»), Marvel («Dr. Strange») και Χάρι Πότερ (έχει αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ στα σίκουελ του «Φανταστικά Ζώα»).

Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά την προσθήκη της αξιαγάπητης Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ («Fleabag») στο καστ του νέου Ιντιάνα Τζόουνς με ενδιαφέρον trivia πως ο Μίκελσεν έπαιξε στην πρώτη ταινία Μποντ με τον Ντάνιελ Κρεγκ και η Γουόλερ-Μπριτζ συνέγραψε το σενάριο της τελευαίας!

 

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ των «Λόγκαν», «Κόντρα σε Όλα», «Walk the Line» θα αναλάβει τα ηνία μετά τις τέσσερις ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ (ο οποίος παραμένει στην παραγωγή μαζί με τους Κάθλιν Κένεντι, Φρανκ Μάρσαλ), ενώ ο «δικός μας» Φαίδων Παπαμιχαήλ θα αναλάβει την Διεύθυνση Φωτογραφίας και ο αειθαλής μαέστρος του σινεμά, ο μεγαλοφυής Τζον Γουίλιαμς, θα υπογράψει την μουσική της ταινίας. 

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι με ημερομηνία εξόδου τις 29 Ιουλίου 2022.