Και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τον Ματ Ντέιμον στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:16
3/11

Και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τον Ματ Ντέιμον στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

Με καστ πρώτης γραμμής -πως θα γινότας αλλιώς, άλλωστε;- θα κατέβει στην αρένα του box office, με τη νέα του ταινία ο Κρίστοφερ Νόλαν, που μοιάζει να παίζει όλα τα χαρτιά του για να αποδείξει για ακόμα μια φορά την παντοδυναμία του, ακόμα και μακριά από την αγκαλιά της μαμάς Warner.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Στην αρχή διαβάσαμε για τον Κίλιαν Μέρφι, που αποκτά τον πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο της καριέρας του, μετά από πέντε συνεργασίες με τον Νόλαν. Ο Mr. Peaky Blinders θα παίξει τον μπαμπά της ατομικής βόμβας, τον Ρόμπερτ Οπενχάϊμερ, τον επιστήμονα φυσικής που θεωρείται υπεύθυνος για το μαζικό όπλο.

Την σύζυγό του θα ερμηνεύσει η πάντοτε άξια Έμιλι Μπλαντ -στη δεύτερη συνεργασία μαζί του, μετά το «Ένα Ήσυχο Μέρος 2»-, ενώ μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν και άλλα δυο ονόματα που κάνουν το «Oppenhheimer» ακόμα πιο αβανταδόρικο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, σχεδόν δυο χρόνια μετά το τέλος των «Εκδικητών» και την αυλαία για την Marvel και ο Ματ Ντέιμον, φρέσκος από την επιτυχία -καλλιτεχνική, τουλάχιστον- της «Τελευταίας Μονομαχίας» του Ρίντλεϊ Σκοτ, που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Μπεν Άφλεκ, είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές με την Universal.

Και κάπως έτσι, η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, που έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας την 21η Ιουλίου 2023, γίνεται so-hot-right-now.