Νέο τρέιλερ του Zero Dark Thirty: And nothing else matters... - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:10
14/12

Νέο τρέιλερ του "Zero Dark Thirty": And nothing else matters...

H υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα πρωταγωνιστεί στο τελευταίο τρέιλερ του «Zero Dark Thirty», μιας ταινίας που πρωταγωνιστεί στα βραβεία και το οσκαρικό buzz, με την Κάθριν Μπίγκελοου να ξαναγράφει με χρυσά γράμματα (ή αγαλματίδια) την ιστορία της επίλεκτης ομάδας που αποστέλλεται για να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει αυτόν «που δε θα βρείτε ποτέ». Τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Από την Ανθή Νταουσάνη

H υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Τζέσικα Τσάστεϊν είναι το κεντρικό focus στο τελευταίο τρέιλερ του «Zero Dark Thirty», μιας ταινίας που πρωταγωνιστεί στα βραβεία και στο οσκαρικό buzz, με την Κάθριν Μπίγκελοου να ξαναγράφει με χρυσά γράμματα (ή αγαλματίδια) την ιστορία της επίλεκτης ομάδας που αποστέλλεται για να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει αυτόν «που δε θα βρείτε ποτέ». Τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η Τσάστεϊν, ως αφοσιωμένο στο καθήκον στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών που συντονίζει την αποστολή, πλαισιώνεται από εντυπωσιακό καστ – Τζέισον Κλαρκ, Κάιλ Τσάντλερ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μαρκ Στρονγκ, Τζένιφερ Ιλ, Τζόελ Έτζερτον, Κρις Πρατ, Μαρκ Ντιπλά και το σενάριο που η αγαπημένη της κριτικής και ο συνεργάτης της Μαρκ Μπόουλ επεξεργάστηκαν χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά όχι μόνο του αμερικανού θεατή, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς που η ζωή της άλλαξε μετά την 11η Σεπτεμβρίου και αισθάνεται ότι με το τέλος του Μπιν Λάντεν το 2011 έκλεισε ένας κύκλος ιστορίας, (ανάμεσα σε τόσους άλλους ανοιχτούς).

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στην Αμερική και είτε η Κάθριν Μπίγκελοου ετοιμάζεται για το δεύτερο όσκαρ της καριέρας της, είτε –κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό- για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία στην πρώτη της απόπειρα μετά το βραβευμένο «Hurt Locker», έχοντας και πάλι αφουγκραστεί σωστά τον παλμό στα (κινηματογραφικά και στρατιωτικά) χαρακώματα. Κι αν αυτό το στοίχημα έχει κερδηθεί, «nothing else matters».

Loading the player ...