Ο Γιοακίν Φίνιξ θέλει να αλλάξετε τις ζωές 20 εφήβων - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:31
27/6

Ο Γιοακίν Φίνιξ θέλει να αλλάξετε τις ζωές 20 εφήβων

Ο Αμερικανός ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με το ίδρυμα Be More Heroic και το The River Phoenix Center for Peacebuilding (στη μνήμη του αδερφού του, Ρίβερ Φίνιξ) για να βοηθήσει στην δημιουργία ενός ειδικού ντοκιμαντέρ.

Από τη Χριστίνα Λιάπη

Η ταινία «Camp: A Documentary» αποσκοπεί στο να αποτυπώσει τη δουλειά της ειδικής κατασκήνωσης CAMP MORE, η οποία υποδέχεται κάθε χρόνο για επτά μέρες εφήβους από όλη τη χώρα που έχουν αντιμετωπίσει προσωπικές προκλήσεις, οτιδήποτε από σχολική βία και ομοφοβικές και ρατσιστικές επιθέσεις, ως σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η επταήμερη κατασκήνωση τούς προσφέρει ειδικές συνεδρίες από μέντορες και συμβούλους, που τους βοηθούν να αναπτύξουν εργαλεία επικοινωνίας, συναισθηματική νοημοσύνη, ικανότητες επίλυσης συγκρούσεων και πάνω από όλα στόχους για το μέλλον, ηγετικές ικανότητες και φιλοδοξία για κοινωνική εργασία.

Ο Φίνιξ, o οποίος ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, λέει στο βίντεο προώθησης του πρότζεκτ: «Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ευκαιρία να αλλάξετε 20 ζωές σε επτά μέρες».

Οι συντελεστές ζητούν 40 χιλιάδες δολάρια μέσα από την πλατφόρμα του indiegogo για την δημιουργία της ταινίας, η οποία, ελπίζουν, θα καταφέρει να αγγίξει πολλούς περισσότερους εφήβους, να ξεκινήσει μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από τα θέματα που θίγει, και ίσως να βοηθήσει στη δημιουργία παρόμοιων κατασκηνώσεων στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια εδώ