«Fight Challenge»: Οι γυναίκες ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε μία πεντάλεπτη επική μάχη από το σπίτι - cinemagazine.gr
12:42
4/5

«Fight Challenge»: Οι γυναίκες ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε μία πεντάλεπτη επική μάχη από το σπίτι

Σκάρλετ Γιοχάνσον, Μαργκό Ρόμπι, Φλόρενς Πίου, Ζόι Σαλντάνα, Κάμερον Ντίαζ και όχι μόνο, παίζουν ξύλο από τα σπίτια τους μετά από πρό(σ)κληση της κασκαντέρ και συνεργάτιδας του Ταραντίνο, Ζόι Μπελ.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πριν από 10 μέρες, κασκαντέρ από όλο τον κόσμο ένωσαν το ταλέντο τους για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού βίντεο με μεταβάσεις από τον ένα χώρο στον άλλον που δημιουργούσαν άνετα την ψευδαίσθηση της ομαλής συνέχειας. Η αποδοχή ήταν άμεση και μεγάλη, σκηνοθέτες και ηθοποιοί από όλο τον κόσμο κοινοποίησαν το βίντεο, αρκετοί θυμήθηκαν πως οι κασκαντέρ παραμένουν «ριγμένοι» από την Ακαδημία και πρέπει κάποτε να εκτιμηθεί η συνεισφορά τους σε μεγάλες παραγωγές. 

Μια από τις πιο γνωστές εκπροσώπους του κλάδου, η Ζόι Μπελ, η οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον Κουέντιν Ταραντίνο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ζήτησε από γνωστές ηθοποιούς τη βοήθειά τους για κάτι παρόμοιο που λογικά θα εκτοξεύονταν σε virality λόγω των ονομάτων που είχε μέσα. Και έτσι εγένετο..«Boss Bitch Fight Challenge» όπου μέσα στο κύμα κλωτσοπατινάδας μπορείτε να πετύχετε τις Σκάρλετ Γιοχάνσον, Φλόρενς Πιού, Μάργκο Ρόμπι, Ντρου Μπάριμορ, Ζόι Σαλντάνα, Χάλι Μπέρι, Ροζάριο Ντόσον, μέχρι και την εξαφανισμένη εδώ και μια εξαετία Κάμερον Ντίαζ. 

Ακολουθεί το βίντεο με την πεντάλεπτη μάχη.