Αναβολή δύο εβδομάδων στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2» για χάρη του Πολ Μέσκαλ - νεα || cinemagazine.gr
15:50
26/1

Αναβολή δύο εβδομάδων στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2» για χάρη του Πολ Μέσκαλ

Η παράταση των παραστάσεων του «Λεωφορείον ο Πόθος» έπεφτε πάνω στην έναρξη των γυρισμάτων του «Μονομάχου 2». Ως σωστός Σερ, ο Ρίντλεϊ Σκοτ παρήγγειλε την αναβολή των γυρισμάτων του «Μονομάχου 2» για να διευκολύνει τον πρωταγωνιστή του.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Το σοσιομιντιακό φαινόμενο του «Νormal People», μιας σειράς που έπιασε τις ερωτικές συγχορδίες της εποχής και κρατά στην επικαιρότητα χρόνια μετά, έκανε τον Πολ Μέσκαλ μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες στη σινεφίλ κοινότητα. Η πατρική φιγούρα που παλεύει με τους δαίμονές της στο «Aftersun» θεμελίωσε το status του εναλλακτικού star, έφερε και την πρώτη του οσκαρική υποψηφιότητα. Οι πιθανότητες να κερδίσει είναι μηδαμινές, ασφαλώς, όμως, συνιστά το καλωσόρισμά του στη λίγκα των μεγάλων. Ο Μέσκαλ κέρδισε πρόσφατα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ, το οποίο ξεκινά γυρίσματα τον προσεχή Μάιο. Στην ταινία θα υποδυθεί τον Λούσιο, γιο της Κόννι Νίλσεν στο πρωτότυπο φιλμ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σπένσερ Τριτ Κλαρκ.

Αυτή την περίοδο ο Μέσκαλ κραυγάζει «Στέλλα» στο σανίδι ως Κοβάλσκι στο «Λεωφορείον ο Πόθος». Οι θετικές κριτικές και η οσκαρική του υποψηφιότητα ανέβασαν το ενδιαφέρον, με την παραγωγή να μεταφέρεται στο West End και να προσθέτει παραστάσεις. Λόγω εμπλοκής με τα γυρίσματα του «Μονομάχου 2» ο Ρίντλεϊ Σκοτ δέχτηκε να μετακινήσει την έναρξη των γυρισμάτων κατά δύο εβδομάδες, ώστε να μη δημιουργήσει πρόβλημα στον πρωταγωνιστή του. Σερ με τα όλα του ο Ρίντλεϊ,  λόγω του έργου του Τένεσι Γουίλιαμς, υποθέτουμε κι ότι ο Μέσκαλ θα έχει κάνει ήδη και την απαραίτητη προπόνηση και θα βρίσκεται στη δέουσα σωματική κατάσταση για τις ανάγκες της ταινίας, οπότε όλοι κερδισμένοι βγαίνουν.

Σπουδαία πράγματα στον ορίζοντα για τον συμπαθέστατο πρωταγωνιστή.