Στην κατάμεστη και ειδυλλιακή Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, ξεκίνησαν την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, οι υπέροχες προβολές του 14ου Athens Open Air FIlm Festival powered by ΔΕΗ σε συνεργασία με το αγαπημένο Festival Plein Air του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Στον πανέμορφο και δροσερό Κήπο της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών προβλήθηκε το διαμάντι του αφρικανικού σινεμά «To Έμβασμα» σε σκηνοθεσία Ουσμάν Σεμπέν.
Το ευλαβικά αφοσιωμένο κοινό καλωσόρισαν η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, Μαρία Μπόμπολα, η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer και o Ακόλουθος για τα Οπτικοακουστικά Μέσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, Aimé Besson.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε απόψε, στο Άλσος Πετραλώνων για να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «Zodiac» στην πλήρη του μορφή, όπως ακριβώς το είχε εξαρχής στο μυαλό του ο Ντείβιντ Φίντσερ, με έξι παραπάνω λεπτά από το cut που προβλήθηκε στις αίθουσες παγκοσμίως και με ολοκαίνουργια ψηφιακή επεξεργασία που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.
Είσοδος ελεύθερη, κεράσματα από τη @fischerbeer και σημαντική συμβουλή να σπεύσετε νωρίς για να εξασφαλίσετε θέση.
@dei.gr @opanda.gr @athensfilmfestival #aoaff14 @festivalpleinair
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέο τρέιλερ «Οδύσσειας»: Μαρσάρουν οι μηχανές του εισπρακτικού γεγονότος της χρονιάς |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΚάννες 2026: Ανακοινώθηκαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής που πλαισιώνουν τον Παρκ Τσαν-γουκ |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΕΛΛΑΔΑ 3.0» : Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά τρεις κωμωδίες μικρού μήκους σε μια κυκλοφορία |
4 | ΘΕΜΑΤΑΜε ποια σειρά να δει κανείς τις ταινίες του MCU; |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΌλα για την «Τέχνη»: Ρέιφ Φάινς, Κόλιν Φάρελ και Βάγκνερ Μόουρα... τσακώνονται περί του θέματος |