«42°C»: Νέα σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
10:38
16/10

«42°C»: Νέα σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV [photos]

«42°C»: Νέα σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV [photos]

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ερωτικού-ψυχολογικού θρίλερ «42°C»,  τη νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας στην παραγωγή της οποίας προχωρά - μετά το «Έτερος Εγώ» - η COSMOTE TV.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη


Το  «42°C» είναι μια σειρά 8 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και σενάριο των Σέργιου Κωνσταντινίδη και Κάλλιας Παπαδάκη θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το 2021, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Δημιουργός της σειράς είναι η παραγωγός Ναταλύ Δούκα.   

Τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς «ανοίγει» ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στο νησί της Κέρκυρας. Εκεί, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της, επιστρέφει η Λένα (Ναταλία Swift). Την ημέρα της άφιξής της, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν: στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Έγκλημα ή αυτοκτονία; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης που υποδύεται τον πατριό της Λένας. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Theo Alexander (True Blood, Digger), ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Μπέτυ Αποστόλου.

Το καστ της σειράς «42°C» πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλαος Ζεκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. 

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της σειράς «42°C» -που αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Οκτωβρίου- πραγματοποιείται στην Κέρκυρα σε ένα ιστορικό αρχοντικό του 16ου αιώνα. 

Η σειρά «42°C» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την Tanweer Productions.
 
Συντελεστές
Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions
Σκηνοθεσία:Γιώργος Παπαβασιλείου 
Creator /Producer: Ναταλύ Δούκα
Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης,Κάλλια Παπαδάκη 
Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος
Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης
Line Producer: Φένια Κοσοβίτσα
Executive Producer: Διονύσης Σαμιώτης