Η Απίστευτη Ιστορία του Μπραντ Πιτ - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
9:14
18/12

Η Απίστευτη Ιστορία του Μπραντ Πιτ

«Thelma and Louise» (1991) του Ρίντλεϊ Σκοτ
«Thelma and Louise» (1991) του Ρίντλεϊ Σκοτ

Από φρέσκο πρόσωπο αβυσσαλέου σεξ απίλ σε γοητευτικό μεσήλικο, ο σήμερα 60χρονος Μπραντ Πιτ, ανάμεσα σε ταμπλόιντ παραφορές, σχέσεις, γάμους, διαζύγια, αλκοολισμό και Όσκαρ, έχει αφήσει σοβαρό στίγμα σε ποικιλόμορφες εκφάνσεις του χολιγουντιανού στερεώματος.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

 

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι η εμφάνιση ανοίγει πόρτες, δεν έχουν εντελώς άδικο, αλλά από την άλλη λογάριασε πόσοι ωραίοι κι ωραίες εμφανίστηκαν κι ούτε που τους ξανάκουσε ποτέ κανείς. Όχι, τα πράγματα είναι πάντα λίγο πιο σύνθετα και ο Μπραντ Πιτ, το γνήσιο τέκνο της Οκλαχόμα, δούλεψε πολύ, τόλμησε περισσότερο και, όπως λέει και το ρητό, είχε και την τύχη με το πλευρό του.

Σήμερα, μετά από δύο γάμους, παιδιά, κάμποσες δεκάδες ταινίες κι ένα γερό πρόβλημα αλκοολισμού στην πλάτη, ο Πιτ ζει την αειθαλή του νεότητα και την ξανανιωμένη καριέρα. Όχι ότι ποτέ λίμνασε ιδιαίτερα πάντως...

Να είναι γερός, έχει αρκετές περγαμηνές και ελαφρώς άγνωστα καλούδια (δείτε τις φωτογραφίες) να δυναμώνουν μιας φιλμογραφία που δεν τρομάζει στις προκλήσεις και δεν παγιδεύεται στην επιφάνεια.