Ουπς 2!Ο Νώε ξαναέφυγε - ταινιες || cinemagazine.gr

Ουπς 2!Ο Νώε ξαναέφυγε

Oops 2! The Adventure Continues

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ιρλανδία, Λουξεμβούργο
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τόμπι Γκένκελ, Σον ΜακΚόρμακ
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Ρίτσαρντ Κονρόι, Μαρκ Χόντκινσον
    ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Άρης Αβραμέας, Νίκη Γρανά, Άρτεμις Ματαφιά, Κώστας Τερζάκης, Μυρτώ Ναούμ, Κώστας Αποστολίδης, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 85'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Rosebud .21
    Ουπς 2!Ο Νώε ξαναέφυγε

Μετά την Κιβωτό του Νώε, τι; Ε, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Η περιπέτεια συνεχίζεται με τα αξιαγάπητα ζωάκια να διευρύνουν την ανορθόδοξη οικογένειά τους και να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα για τον κόσμο γύρω τους, σε μια ακόμη ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια.

Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα.

Μετά από μια σειρά ατυχιών, τα παιδιά βρίσκονται κατά λάθος εκτός της Κιβωτού - μαζί με τις τελευταίες προμήθειες! Η Λέα και ακόμη ένας ναυαγός, η καινούργια τους φίλη, Τζέλι, ξεβράζονται σε ένα απομακρυσμένο νησί, ενώ ο Φίνι ξυπνάει σε μια περίεργη κοινότητα από οικεία ζωάκια που ζουν ειρηνικά - υπό την απειλή ενός… ζωηρού ηφαιστείου!

Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, την παλίρροια και τις τρομακτικές δονήσεις, ο Φίνι πρέπει να σώσει τους φίλους τους, να επανενώσει την οικογένειά του και να σώσει την κοινότητα από την απόλυτη καταστροφή…

Παρεμπιπτόντως, έχει δει κανείς το λευκό περιστέρι που πέταξε μακριά γυρεύοντας στεριά;

Έναν χρόνο μετά το πολυαγαπημένο «Ουπς… Ο Νώε Έφυγε», οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες επιστρέφουν με μια ακόμη ιστορία για τη δύναμη της αγάπης, της φιλίας και της συγχώρεσης μέσα από περιπέτειες γεμάτες απρόοπτα… βιβλικών διαστάσεων και πολύ, πολύ γέλιο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ουπς 2!Ο Νώε ξαναέφυγε
  • Ουπς 2!Ο Νώε ξαναέφυγε