Η «Ερωτική Επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι έρχεται σε 4Κ προβολή στο 11ο Athens Open Air Film Festival ? νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:40
10/6

Η «Ερωτική Επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι έρχεται σε 4Κ προβολή στο 11ο Athens Open Air Film Festival

Είστε έτοιμοι να ερωτευθείτε (ξανά); Το 11ο Athens Open Air Film Festival παρουσιάζει σε σαγηνευτική κόπια 4Κ το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι την Τρίτη 15 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ελεγεία ενός έρωτα από εκείνους που είναι καταδικασμένοι να μην καρποφορήσουν, η ταινία αγκαλιάζει συναισθηματικά τον θεατή σαν ένα κομμάτι από την πιο τρυφερή μουσική δωματίου. Πέρα από τον θεσπέσιο ρομαντισμό της ή την ατμόσφαιρα καημού και προσμονής που τόσο μεθοδικά εγκαθιδρύει ανάμεσα στους δυο ήρωες, η «Ερωτική Επιθυμία» αποτελεί ένα φιλμικό καρδιοχτύπι κι ένα πραγματικό αισθητικό απόγειο, με τη χαμηλότονα ρυθμική σκηνοθεσία και τις γεμάτες εσωτερικότητα ερμηνείες να συνομωτούν με τις φωτοσκιάσεις, την εκστατικά όμορφη χρωματική παλέτα, το ντεκόρ και την ηχητική μπάντα, προκειμένου να συντάξουν το απόλυτο οπτικό ποίημα πάνω στη μυστική δύναμη του πόθου και της λαχτάρας για κάτι που δε μπορεί να γίνει δικό σου.

Από τις ωραιότερες δημιουργίες του μοντέρνου σινεμά, αυτό είναι το απόλυτο και αξεπέραστο αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι. 

Η εορταστική προβολή της 4Κ αποκατεστημένης κόπιας που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης θα προβληθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 21:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι - Είσοδος από οδό Ιάκχου).

Η αφίσα της 11ης έκδοσης του Athens Open Air Film Festival, δια χειρός του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας Βασίλη Μέξη, είναι εμπνευσμένη από το αριστούργημα του Γουόνγκ Καρ Γουάι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για την προσέλευση του κοινού

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, σας ενημερώνουμε ότι:

- Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ονομαστικά ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ τα οποία οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται με ηλεκτρονική προκράτηση, τρεις ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο www.aoaff.gr.

- Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

- Θα τηρούνται αυστηρά οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival στο άρθρο:
Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Η ταινία «Ερωτική Επιθυμία» θα κυκλοφορήσει σε επανέκδοση στις ελληνικές αίθουσες 17 Ιουνίου από το Cinobo.