Ηey Jude: Ο Τζουντ Λο επιβιβάζεται στο πλήρωμα του «Star Wars: Skeleton Crew» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:28
27/5

Ηey Jude: Ο Τζουντ Λο επιβιβάζεται στο πλήρωμα του «Star Wars: Skeleton Crew»

Πληθαίνουν οι σειρές που εκτυλίσσονται στο σύμπαν του Star Wars, μία από αυτές μόλις απέκτησε τον δικό της κινηματογραφικό σταρ στο πρόσωπο του Τζουντ Λο.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Διεθνής μέρα φίλων Star Wars η σημερινή καθώς, πλην της πρεμιέρας του «Obi-Wan Kenobi», η Disney που εδώ και χρόνια διαχειρίζεται τις τύχες του franchise επιφύλασσε μια μεγάλη και μια μικρότερη έκπληξη για τους φαν. Η μεγάλη σχετίζεται με τη σειρά Star Wars που είχε ανακοινωθεί ότι θα γυρίσει ο Τζον Γουατς των τριών Spiderman του MCU, το «Star Wars:Skeleton Crew». H σειρά αφορά μια ομάδα παιδιών που χάνονται στον γαλαξία του Star Wars και ψάχνουν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, με τους δημιουργούς να κάνουν λόγο για ένα θέαμα στα πρότυπα της Amblin.

H είδηση λοιπόν είναι ότι στη συγκεκριμένη σειρά θα πρωταγωνιστεί ο Τζουντ Λο. Φαίνεται ότι στη Disney έχουν καταλάβει ότι, αν θέλουν να διευρύνουν το κοινό των σειρών πέρα από τον πυρήνα των φαν, θα χρειαστούν  τη βοήθεια αναγνωρίσιμων σταρ και η πρόσληψη του Βρετανού πρωταγωνιστή κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Τζουντ Λο φαίνεται να χτίζει μια σχέση συνεργασίας με τη Disney καθώς θα εμφανιστεί ως Κάπτεν Χουκ στο επερχόμενο «Peter and Wendy», ενώ υποδύθηκε και τη νέμεση της ηρωίδας στο «Captain Marvel».

Η μικρότερη (άλλα όχι λιγότερο σημαντική) έκπληξη είναι η κυκλοφορία του trailer του «Andor», μιας σειράς βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα από το «Rogue One», με τον Ντιέγκο Λούνα να επιστρέφει στα πρωταγωνιστικά του καθήκοντα. Στη σειρά θα εμφανιστεί και ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ, ενώ τη γενική επιμέλεια έχει ο πολύς Τόνι Γκιλρόι, ο οποίος είχε αναλάβει και τα επαναληπτικά γυρίσματα της spin-off ταινίας.To «Andor» αναμένεται μέσα στο 2023.