Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη 2 Μαϊου - νεα || cinemagazine.gr
14:32
29/4

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από την Πέμπτη 2 Μαϊου

Ο Ράιν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ θα μας ψυχαγωγήσουν από τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ νωρίτερα φονικές αράχνες θα μας περικυκλώσουν και ένας τετράποδος φίλος από τα παλιά θα μας θυμίσει γιατί μισούμε τις Δευτέρες.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Ο Κασκαντέρ (The Fall Guy)

Έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, ένας κασκαντέρ πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν (και σώζουν) το νέο πόνημα του Ντέβιντ Λιτς που (καταφέρνει να) είναι πιο φορτωμένο από το «Bullet Train», αλλά και λιγότερο λεπτοδουλεμένο στη δράση του. Οριακά περνάς καλά, αλλά θα μπορούσες να περάσεις πολύ καλύτερα.

Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες από Δευτέρα του Πάσχα (6 Μαΐου).

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Στον Ιστό του Τρόμου (Infested)

Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας με αδυναμία στα εξωτικά ζώα, φέρνει στο διαμέρισμα του μια δηλητηριώδη αράχνη που ανήκει σε ένα σπάνιο και πολύ επικίνδυνο είδος. Η αράχνη θα χρειαστεί μόλις μια στιγμή για να δραπετεύσει και να μετατρέψει ολόκληρο το κτίριο σε μια φριχτή παγίδα θανάτου.

Γαλλική πρόταση στο είδος του monster movie, με χαλαρό πολιτικό σχόλιο και απολαυστικά εφέ αποστροφής.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Βανίτσεκ

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα (The Garfield Movie)

O Γκάρφιλντ, ο γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια, πρόκειται να ζήσει μια απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού όταν συναντά αναπάντεχα τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του.

Mετά από δυο live-action απόπειρες, από τις οποίες θα μας λείψει η φωνή του Μπιλ Μάρεϊ, ο αρχιτεμπέλης γάτος επιστρέφει, σε ένα animation που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του οικογενειακού κοινού τις επόμενες εβδομάδες.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίνταλ