Ψηφίστε τα δικά σας Όσκαρ! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
18:00
24/1

Ψηφίστε τα δικά σας Όσκαρ!

Θέλετε να πατήσετε στο κόκκινο χαλί; Μάθετε εδώ τι είναι τα Blogoscars!

Εν αρχή ην τα Όσκαρ. Και φυσικά τα στοιχήματα - ποιος θα κερδίσει, ποιος θα αδικηθεί, ποιος θα πάρει τα περισσότερα. Και μετά η ελληνική blogoσφαιρα αποφάσισε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σάψαλα της Ακαδημίας, οπότε γιατί να μη δώσει τα δικά της βραβεία; Τα ονόμασαν Blogoscars, έβγαλαν τις κατηγορίες, τις υποψηφιότητες, συγκέντρωσαν τις συμμετοχές και στο τέλος ανακοίνωσαν τους νικητές!

Τους δικούς μας νικητές - αφού όλοι μαζί τους είχαμε ψηφίσει. Το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και το cinemagazine.gr διασκέδασαν τόσο πολύ την περσινή τους συμμετοχή στα Blogoscars μέσω του λογαριασμού nyxtespremieras.wordpress.com, που φέτος αποφάσισαν να επιστρέψουν δριμύτερα. Στηρίζοντας ένθερμα αυτή την υπέροχη προσπάθεια που για δεύτερη χρονιά συσπειρώνει τους κινηματογραφικά ανήσυχους μπλόγκερ, θέλουμε να διαδόσουμε το ευαγγέλιο των ιντερνετικών Όσκαρ και να προσκαλέσουμε κάθε πιστό!

Κάτοχοι blog και μη, είστε ελεύθεροι να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία των Blogoscars. Πώς; Αν έχετε blog μπορείτε απλά να δηλώσετε συμμετοχή στο blogoscars2012@gmail.com. Αν όχι, μπορείτε να ψηφίζετε μέσω κάποιου άλλου ψηφοφόρου, ως φιλοξενούμενος! Και όταν όλα τελειώσουν και τα βραβεία ανακοινωθούν, σας περιμένουμε σε ένα μεγαλειώδες πάρτι, για να γιορτάσουμε τους νικητές.

Διαβάστε τα πάντα για τους κανονισμούς, τις ταινίες που συμμετέχουν και ό,τι άλλο σχετίζεται με τη διαδικασία στο www.blogoscars.gr και μείνετε συντονισμένοι στο www.cinemagazine.gr για συνεχή updates, συμμετοχές, ανακοινώσεις και προβολές έκπληξη.

Join the red carpet now!