Θα πάρουν ο Χένρι Καβίλ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ μεταγραφή στη Marvel; - νεα || cinemagazine.gr
19:47
15/3

Θα πάρουν ο Χένρι Καβίλ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ μεταγραφή στη Marvel;

Οι δυο σταρ πρόκειται να ενισχύσουν το τραυματισμένο franchise του MCU, που επιχειρεί δυναμικό comeback.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

 Η εμπορική δυναμική της Marvel έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα τελευταία, με αποκορύφωμα τις «Marvels», που με το ζόρι συγκέντρωσαν 200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office. Είναι δεδομένο ότι για να τραβήξει την ανηφόρα το MCU, θα χρειαστεί μια γερή τονωτική ένεση, να γίνουν οι ταινίες και πάλι events.

Άρα θα χρειαστoύν σταρ. Μυστηριώδώς, βλέπεις ανθρώπους της βιομηχανίες να εντυπωσιάζονται εσχάτως που οι σταρ φέρνουν κόσμο στην αίθουσα κι ας είναι η αρχαιότερη συνταγή του κλάδου. Κι εδώ έρχονται οι Χένρι Καβίλ και Ράιαν Γκόσλινγκ. Οι φήμες θέλουν και τους δύο να εντάσσονται στο MCU. Για τον πρώτο ακούγαμε για καιρό ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Captain Britain. Επειδή, όμως, στο παρελθόν οι ήρωες της DC έγιναν κακοί κατά τη μεταγραφή τους στη Marvel - βλέπε Μάικλ Κίτον και Κρίστιαν Μπέιλ- λέγεται ότι ο ρόλος του δεν θα είναι αυτός που περιμένουμε. «Μήπως θα συγκρουστεί με τους Τέσσερις Φανταστικούς;»,αναρωτιόμαστε εμείς οι πονηροί.

Όσο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ρόλο του Ghost Rider στο παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να διαδεχτει τον Νίκολας Κέιτζ ως κινηματογραφική ενσάρκωση του ήρωα. Τονίζουμε ότι τα παραπάνω αποτελούν φήμες, αλλά η χαρά των φαν με κάτι τέτοια δεν περιγράφεται – υπερβαίνει ακόμα και την ίδια την παρακολούθηση της ταινίας, θα έλεγες.