Πρώτες φωτογραφίες από σετ του «A Complete Unknown»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ντύνεται Μπομπ Ντίλαν - νεα || cinemagazine.gr
9:19
19/3

Πρώτες φωτογραφίες από σετ του «A Complete Unknown»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ντύνεται Μπομπ Ντίλαν

Η ταινία του Τζέιμς Μάνγκολντ για την Searchlight αναμένεται, εκτός απροόπτου, για το 2025.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Εν εξελίξει η παραγωγή του «A Complete Unknown», του biopic για τον σπουδαιότερο τραγουδοποιό της γενιάς του '60, τον Μπομπ Ντίλαν. Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του - και ο υπογράφων επίσης - αλλά μπορούμε χωρίς πολλές-πολλές τύψεις να συμφωνήσουμε ότι αν αφαιρέσεις τον Ντίλαν από το '60, πολλά γεγονότα, ακόμα πιο πολλές συγκινήσεις και άπειροι διάδοχοι καταρρέουν στην -σχετική- λήθη τους.

Ο Ντίλαν, βία 20 χρονών, έφτασε στη Νέα Υόρκη και άλλαξε την (όχι μόνο) ποπ κουλτούρα σε τρία χρόνια. Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, στα 28 του (αλλά σήμερα τα 28 είναι τα 14 του '60), φτάνει με την άνεσή του στο πλατώ της ταινίας του Μάνγκολντ, darling του ειδικού Τύπου (της μόδας, όχι του σινεμά), ελπίδα stardom για κάποιους και αναμφισβήτητα τυπάκι. Δεν είναι απαραίτητο ότι «θα πάει καλά αυτό», ποτέ δεν ξέρεις, η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες, επιβεβαιώνεται ένας κάποιος τρόμος πασαρέλας, αλλά, έστω, μοιάζει κάπως. Δίπλα στον Τιμοτέ Σαλαμέ αναφέρεται πως θα βρεθούν οι Έλ Φάνινγκ, ως Σιλβί Ρούσο (καλή επιλογή), η Μόνικα Μπαρμπάρο ως Τζόαν Μπαέζ (φυσιογνωμικά καλή επιλογή) και οι Νικ Όφερμαν, Μπόιντ Χόλμπρουκ (Τζόνι Κας!), ενώ θα έχουμε και VIP'ς στο καστ, αφού ο Έντουαρντ Νόρτον θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ (!) - στην θέση του εξελθόντος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Αναμονή, ιδού οι φωτό που κυκλοφορούν επίσημα κι ανεπίσημα στο διαδίκτυο.