Tρέιλερ: Η Έμα Τόμσον προσλαμβάνει σεξεργάτη στο «Good Luck to you, Leo Grande» - νεα || cinemagazine.gr
15:11
17/5

Tρέιλερ: Η Έμα Τόμσον προσλαμβάνει σεξεργάτη στο «Good Luck to you, Leo Grande»

Πρώτο τρέιλερ για ένα crowdpleaser με την Βρετανίδα πρωταγωνίστρια, το οποίο έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Ιουνίου. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Mε θετικότατες κριτικές από τα φεστιβάλ Σάντανς και φεστιβάλ Βερολίνου, όπου προβλήθηκε, το «Good Luck to you, Leo Grande» έρχεται για να προσφέρει ένα ολοένα και πιο σπάνιο crowdpleaser σε ένα υποσιτισμένο κοινό μεγαλύτερης ηλικίας. Στην ταινία η αγαπημένη μας Έμα Tόμσον υποδύεται μια χήρα που προσλαμβάνει έναν σεξεργάτη, προκειμένου να βιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της το αίσθημα του οργασμού. Κι αν σας φαίνεται παράδοξο μια γυναίκα 60 χρονών να μην έχει βιώσει ποτέ της οργασμό, θα εκπλαγείτε από το πόσες γυναίκες γύρω μας αντιμετωπίζουν παρεμφερές πρόβλημα – κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλημμελή ενημέρωση άπαντων των ενδιαφερομένων. Συνεπώς, κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη μια ταινία απευθυνόμενη σε ένα ευρύτερο κοινό, η οποία μιλά ανοιχτά για το ζήτημα.

O ανταποκριτής μας στο Βερολίνο Νεκτάριος Σάκκας είχε βρει το φιλμ λειτουργικό σε όλους τους τόνους και εκθείασε τη «μαγκιά» της Έμα Τόμσον (διαβάστε περισσότερα εδώ). Το πρώτο τρέιλερ παραπέμπει σε ένα τρυφερό φιλμ, ενώ η χημεία της Τόμσον με τον συμπρωταγωνιστή της Ντάριλ ΜακΚόρμακ είναι έκδηλη. Η ίδια η Τόμσον μιλώντας για τον ρόλο της ανέφερε ότι δεν είχε διαβάσει και δεν είχε παίξει ποτέ έναν τέτοιο χαρακτήρα που, ενώ είναι μια συνηθισμένη γυναίκα, κάνει κάτι ασυνήθιστο και μαθαίνει υπερβαίνοντας τις προκαταλήψεις της.

H ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Ιουνίου.