Νέο τρέιλερ «The Sympathizer»: Ο χορός των κατασκόπων ξεκινά στις 14 Απριλίου - νεα || cinemagazine.gr
10:09
29/3

Νέο τρέιλερ «The Sympathizer»: Ο χορός των κατασκόπων ξεκινά στις 14 Απριλίου

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζρ. πρωταγωνιστεί και παράγει μαζί με τον Παρκ Τσαν-γουκ, ο οποίος και σκηνοθετεί τρία από τα επτά επεισόδια της σειράς του Max.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Καλώς ήρθαμε στον κόσμο της κατασκοπίας.

Το HΒΟ παρουσιάζει το δεύτερο και μάλλον τελικό τρέιλερ της αναμενόμενης σειράς του Παρκ Τσαν-γουκ, οποίος σκηνοθετεί τρία από τα επτά επεισόδια της σειράς, άλλα τρία σκηνοθετεί ο Μαρκ Μάντεν και ένα ο Φερνάντο Μεϊρέγιες. Τα επεισόδια βασίζονται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Βιετ Ταν Ενγκουγιέν, το οποίο σεναριογραφεί ο αγαπημένος Ντον ΜακΚέλαρ (έξι επεισόδια) και η Αντσούλι Φελίσια Κινγκ (ένα επεισόδιο). Δίπλα στον Ρόμπερτ Ντάουνι, ο Χόα Σουάντε.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Σάντρα Ο, Φρεντ Ενγκουγέν Χαν, Τόαν Λο, Κι Ντουγιέν και περιγράφεται ως «θρίλερ κατασκοπίας και διαπολιτισμικής σάτιρας για τα βάσανα ενός Γαλλο-βιετναμέζου κατασκόπου των κομμουνιστών στην διάρκεια των τελευταίων ημερών του Πολέμου του Βιετνάμ και τη νέα του ζωή ως πρόσφυγα στο Λος Άντζελες, όπου και θα καταλάβει ότι οι μέρες της κατασκοπίας δεν τελείωσαν ακόμα».

Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά, ας ελπίσουμε να είναι καλύτερο από την πρηγούμενη προσπάθεια του Παρκ Τσαν-γουκ στην τηλεόραση με την «Μικρή Τυμπανίστρια» του λε Καρέ, στις 14 Απριλίου η πρεμιέρα.