«Το χάος έρχεται σύντομα»: Τρέιλερ και αφίσα για το «Venom 2» με τους Τομ Χάρντι, Γούντι Χάρελσον - νεα || cinemagazine.gr
1:04
11/5

«Το χάος έρχεται σύντομα»: Τρέιλερ και αφίσα για το «Venom 2» με τους Τομ Χάρντι, Γούντι Χάρελσον

Θύμα και αυτό της πανδημίας, το δεύτερο κεφάλαιο της επιτυχημένης εισπρακτικά σκοτεινής περιπέτειας «Venom: Let There Be Carnage» έρχεται 23 Σεπτεμβρίου με το πρώτο τρέιλερ να μοιάζει φωτιά για τον φονικό προστάτη της Marvel.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Σαν η DC να έπαθε Marvel ή το αντίθετο. Έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς το «Venom» του Ρούμπεν Φλάισερ, που έβαλε τον Τομ Χάρντι στον κινηματογραφικό κόσμο των υπερηρώων το 2018. Κι ενώ η ιστορία του ρεπόρτερ Έντι που «υποδέχεται» εξωγήινο συμβιωτή και αποκτά σκοτεινές υπερδυνάμεις έφερε πολλά εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, οι κριτικές στάθηκαν απέναντι στην ταινία και κυρίως στον δημοφιλή Τομ Χάρντι.

Φαίνεται όμως πως εκείνος ξεπέρασε τις όποιες κακές γλώσσες (ή ένα συμβόλαιο ήταν πιο ισχυρό, ποιος ξέρει) και η ομάδα του Venom έσπευσε σε διορθωτικές κινήσεις. Κράτησαν Χάρντι και Μισέλ Γουίλιαμς, πήραν τον πάντα καλοδεχούμενο Γούντι Χάρελσον στον ρόλο του κακού -που μοιάζει να ξέρει από τα παλιά τον Έντι- και τη Ναόμι Χάρις, έδωσαν στον Χάρντι την ευκαιρία να βάλει το χέρι του στην ιστορία και προσέλαβαν τον Άντι Σέρκις να το σκηνοθετήσει.

Αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία που δεν μας δίνει το χαοτικό τρέιλερ, ας μείνουμε στο ότι ο διεθνής τίτλος είναι «Venom Let There Be Carnage», που προϊδεάζει για... σφαγές, αλλά είναι και το όνομα του «κακού» Χάρελσον.

Κι έτσι το πρώτο τρέιλερ έχει αρκετές δόσεις χιούμορ, σκοτεινού υποκόσμου και περιπέτειας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον «Venom», όταν μας υπόσχεται οτι θα προβληθεί «μόνο στους κινηματογράφους»;