Η οικογένεια Κρουντς επιστρέφει! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» ? νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
28/5

Η οικογένεια Κρουντς επιστρέφει! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή»

Η αγαπημένη οικογένεια των Κρουντς καλωσορίζει μια «νέα εποχή» και το cinemagazine.gr σε συνεργασία με την Tulip Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία.

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια. 

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη  λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.  

Οι Προχώβιοι (στο «προχώ» δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο (έως πολύ) πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν, λοιπόν, υποδέχονται τους νεοφερμένους Κρουντς, σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες στα μέρη τους, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια. 

Το 2013 οι θεατές γνώρισαν για πρώτη φορά τους Κρουντς, μια τρυφερή, αστεία και υπέροχα δυσλειτουργική οικογένεια που μπορούσε να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τις πιο θανάσιμες και τις πιο παράλογες καταστάσεις. Η μεγάλη εμπορική επιτυχία της  DreamWorks Animation άνοιξε το δρόμο για τη φετινή κινηματογραφική συνέχεια την οποία σκηνοθέτησε ο ανερχόμενος Τζόελ Κρόφορντ, ο οποίος είχε αφήσει το στίγμα του σε μεγάλες ανάλογες επιτυχίες, όπως «Trolls», «Shrek» και «Kung Fu Panda».

Στην πρώτη ταινία, οι Κρουντς είχαν να αντιμετωπίσουν τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στον κόσμο τριγύρω τους. Τώρα, έχουν να αντιμετωπίσουν τις τριβές και τις κόντρες μέσα στην ίδια τους την αγέλη. Τώρα πια οι Κρουντς δεν αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, αλλά για την συναισθηματική πρόοδο και την ωρίμανσή τους. Φυσικά, όλα αυτά συμβαίνουν μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις. Άλλωστε οι Προχώβιοι απολαμβάνουν σύγχρονες ανέσεις, έχουν λυμένα τα προβλήματά τους και ζουν μια ζωή αρκούντως χλιδάτη και ξεκούραστη. Κάτι που θα βάλει τους Κρουντς σε νέα ανταγωνιστικά και υπαρξιακά μονοπάτια και θα τους απορυθμίσει παντελώς. Πώς θα καταφέρουν οι Κρουντς να ανταγωνιστούν τους νέους άσπονδους φίλους τους; Ή μήπως έχουν περισσότερα προτερήματα και δεν το ξέρουν καν; 

Στο τέλος και αυτής της περιπέτειας, η αστεία και πρωτότυπα ενωμένη φαμίλια των Κρουντς θα καταφέρει να εξελιχθεί και να δαμάσει τον φόβο της, αλλά κυρίως το αδηφάγο αίσθημα ανταγωνισμού που μοιραία κατατρέχει την ανθρώπινη φύση τους. Θα καταλάβουν ότι η ζωή δεν πάει μπροστά με το «ή εμείς ή αυτοί» αλλά ότι υπάρχει μόνο το «εμείς και αυτοί, μαζί».  

Αυτή τη φορά οι Κρουντς θα ανακαλύψουν με τον πιο σπαρταριστό και φανταστικό τρόπο, ότι τους αρκούν όλα όσα έχουν, εφόσον έχουν ο ένας το άλλον. Και πως ακόμη κι όταν οι άνθρωποί μας και η οικογένειά μας μοιάζουν να μας εξαντλούν μέχρι τελικής πτώσεως με τα καμώματα και τις εμμονικές συμπεριφορές τους, στο τέλος της ημέρας είναι οι μόνοι οι οποίοι θα μας σώσουν. Το παραμύθι της νέας εποχής ξεκινάει. Και εμείς οι θεατές το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ! 

Στα ελληνικά με τις φωνές των Κώστα Κόκλα και Νίκου Κουρή.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tulip σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας (ετικέτες αποσκευών, σετ γραφικής ύλης, δαχτυλίδια στήριξης κινητών και εικονογραφημένες αφίσες) κάνοντας comment, like ή share στο σχετικό ποστ στην επίσημη σελίδα του του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» κυκλοφορεί 3 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Tulip.