Επιστροφή στον Αρράκις! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Dune: Μέρος Δεύτερο» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
13:16
20/2

Επιστροφή στον Αρράκις! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Dune: Μέρος Δεύτερο»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Dune: Μέρος Δεύτερο» στο VILLAGE@The Mall Athens.

Το δεύτερο μέρος της φιλόδοξης ταινίας του Βιλνέβ, που βασίζεται στην βίβλο της επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ εξερευνά το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς συμμαχεί με την Τσάνι και τους Φρέμεν σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμέτωπος με την επιλογή του έρωτα της ζωής του και του πεπρωμένου του σύμπαντος, ο Πολ θα προσπαθήσει να αποτρέψει το τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Για όσους βρήκαν «εγκεφαλική» την πρώτη ταινία, ο Βιλνέβ δηλώνει πως το δεύτερο μέρος είναι μια επική πολεμική ταινία, γεμάτη δράση. «Έχει περισσότερη ένταση. Πήγαμε σε νέα μέρη. Δεν ήθελα να νιώσω ότι επαναλαμβάνομαι. Σχεδιάσαμε νέα σκηνικά, όλα είναι καινούρια. Επίσης, ενώ στην πρώτη ταινία μόνο το 40% γυρίστηκε με εξοπλισμό Imax, στο δεύτερο μέρος γυρίσαμε με τέτοιον το 100%», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Στην πρώτη ταινία ο Πολ είναι μαθητής, σε αυτή γίνεται ηγέτης, μετατρέπεται σε απελευθερωτή των Φρέμεν κατά κάποιο τρόπο».

Η Φλόρενς Πιου, η Λεά Σεϊντού, ο Κρίστοφερ Γουόκεν (στο ρόλο του Αυτοκράτορα) και ένας αγνώριστος Όστιν Μπάτλερ (φρέσκος μετά την επιτυχία του «Elvis») αποτελούν τις νέες προσθήκες του καστ και θα συμπράξουν με τους Τιμοτέ Σαλαμέ, Ζεντάγια, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα και Σαρλότ Ράμπλινγκ. Μαζί τους θα επιστρέψουν οι οσκαρούχοι (και μη) συντελεστές των καλλιτεχνικών/τεχνικών επιτευγμάτων που «ζωντάνεψαν» μοναδικά τον κόσμο του Χέρμπερτ.

Την πολυαναμενόμενη ταινία παρουσιάζουν η Warner Bros. Pictures και η Legendary Pictures, μετά την επιτυχημένη - και βραβευμένη με έξι Όσκαρ - ταινία του 2021, «Dune».

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Dune: Μέρος Δεύτερο» στο VILLAGE@The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Dune: Μέρος Δεύτερο» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου από την Tanweer.