Ο Άνταμ Ντράιβερ γίνεται Κένταυρος για την Burberry - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:09
30/7

Ο Άνταμ Ντράιβερ γίνεται Κένταυρος για την Burberry

Μια πολύ διαφορετική και άκρως αισθησιακή διαφήμιση έκανε το Twitter να πάρει φωτιά και να αποθεώσει τον υποψήφιο για Όσκαρ, Άνταμ Ντράιβερ που «γδύθηκε» για λογαριασμό του οίκου Burberry.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Χειροκροτήθηκε πρόσφατα στις Κάννες για την ερμηνεία του στο «Annette» του Λεός Καράξ, αλλά το Twitter γονάτισε όταν είδε τη νέα διαφήμιση του Burberry με έναν ημίγυμνο Άνταμ Ντράιβερ να τρέχει σε μια έρημη παραλία δίπλα σε ένα άλογο υπό τους ήχους του «Two Weeks» της FGA Twigs.

Το στοιχείο όμως εκείνο που «βουτά» στα βαθιά και κάνει την διαφήμιση κάτι…άλλο είναι όταν ο Ντράιβερ κολυμπάει με το άλογο και «ενώνονται οι δυο εις σάρκα μιαν», μια ευθεία αναφορά στον Κένταυρο της Ελληνικής Μυθολογίας.

Από εκείνες τις εποχές του «Girls» μέχρι τον Kylo Ren της νέας τριλογίας του «Star Wars» και την «Ιστορία Γάμου», ο Άνταμ Ντράιβερ κατάφερε να εξασφαλίσει αξιοπρόσεκτες συνεργασίες στο διάβα του (Μάρτιν Σκορσέζε, Τέρι Γκίλιαμ, Τζιμ Τζάρμους, Σπάικ Λι, Τζόελ και Ίθαν Κοέν, Κλιντ Ίστγουντ) και η Burberry τον τοποθέτησε σε ένα πλαίσιο που αποτυπώνει «την αινιγματική και γεμάτη περιπέτεια φύση του Ντράιβερ σε ένα περιβάλλον άγριας ομορφιάς».

Ποιοί είμαστε εμείς που θα το αρνηθούμε;