O Kέβιν Κόστνερ αποχαιρετά τον Ρέι Λιότα με μια ιστορία από τον «Ξυπόλυτο Τζο» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:09
27/5

O Kέβιν Κόστνερ αποχαιρετά τον Ρέι Λιότα με μια ιστορία από τον «Ξυπόλυτο Τζο»

Με μια ανέκδοτη ιστορια από τα γυρίσματα, ο Κόστνερ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Λιότα, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία του Φιλ Άλντεν Ρόμπινσον.

Aπό τον Γιάννη Βασιλείου

Λίγο πριν τα σκορσεζικά «Καλά Παιδιά» του δώσουν τον ρόλο για τον οποίο θα τον θυμάται όλη η υφήλιος, ο Ρέι Λιότα είχε προσθέσει άλλον έναν χαρακτήρα για τον οποίο θα τον μνημονεύουν κυρίως στις ΗΠΑ. Ο Λιότα ήταν ο Ξυπόλυτος Τζο στην ομώνυμη ταινία του Φιλ Άλντεν Ρόμπινσον, ένα φάντασμα από το παρελθόν, ένας από τους οχτώ παίχτες των Chicago White Sox που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι δια παντός επειδή χρηματίστηκαν και έδωσαν τον τελικό εκείνης της χρονιάς στους αντιπάλους τους. Στο γήπεδο του Κέβιν Κόστνερ θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, θα αποκατασταθεί η χαμένη αθωότητα, σε ένα φιλμ μαγικού ρεαλισμού που δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο κάποιον λάτρη του μπέιζμπολ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος αποχαιρέτισε χτες τον συμπρωταγωνιστή του στα social media αναφερόμενος σε μια σκηνή από αυτή. Στην επίμαχη σκηνή ο Κόστνερ ρίχνει μια κυρτή μπαλιά στον Ρέι Λιότα κι εκείνος, εντελώς εντός χαρακτήρα, την χτυπά με τόση δύναμη προς το μέρος του, που ο Κόστνερ κάνει άγαρμπα στην άκρη για να μην χτυπήσει και προσγειώνεται στο έδαφος. Όπως αποκάλυψε ο Κόστνερ, δεν προβλεπόταν από το σενάριο, ήταν ένα τυχαίο (;) στιγμιότυπο, που έμεινε ως έχει στο τελικό cut και έδωσε στον Λιότα, τον οποίο χάσαμε ξαφνικά χτες, ακόμα μια σκηνή για την οποία θα τον θυμόμαστε.

Δείτε την σκηνή εδώ: