Ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Σατανάς, η κόρη του κι ένα viral - cinemagazine.gr
10:11
7/1

Ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Σατανάς, η κόρη του κι ένα viral

Ένα ακόμα κινηματογραφικό viral δεν έρχεται από τον...κινηματογράφο αλλά από λογύδρια βραβευμένων και αντιδράσεις. Διασκεδάζουμε. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο

«Σ' ευχαριστώ Σατανά που μου έδωσες την έμπνευση να παίξω τον ρόλο», δήλωσε ο ηθοποιός σε άπταιστα ουαλικά - πολλοί μόλις σήμερα έμαθαν πως ο Μπέιλ δεν είναι Αμερικανός! - κι έπεσε το twitter, άνευ της πτώσης του οποίου ξέρεις πως δεν έχεις πει στ' αλήθεια τίποτα αξιοσημείωτο σήμερα.

Λίγο πριν ο Ουαλός είχε ήδη βάλει Δημοκρατική σχέση στο κιβώτιο λέγοντας σατιρικά πως επελέγη ως ηθοποιός μηδενικού χαρίσματος για τον ρόλο και πως ίσως τώρα θα έπρεπε να βάλει πλώρη για να παίξει τον Μιτς ΜακΚόνελ, τον θεωρούμενο ως αντιπαθέστατο (Ρεπουμπλικάνο φυσικά) Γερουσιαστή του Κεντάκι.

Η κόρη του Ντικ Τσένι ωστόσο, άδραξε την θαυμάσια ευκαιρία να αποτανθεί κι αυτή στους ψηφοφόρους της στο Γουαϊόμινγκ απαντώντας στην ευγένεια του Μπέιλ να χαρακτηρίσει τον πατέρα της σατανικό θρέμμα, θυμούμενη το από 10ετίας περιστατικό της σύλληψης του Μπέιλ για επίθεση στη μάνα και την αδελφή του που ο Independent είχε βγάλει τότε ως είδηση. (Ο Μπέιλ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, δεν καταδικάστηκε ποτέ). «Ίσως και σε αυτό τον ενέπνευσε ο Διάβολος», τιτίβισε η κόρη του Ντικ Τσέινι, Λιζ.

Η Εκκλησία του Σατανά, στο twitter ασφαλώς, επίσης συνεχάρη τον Μπέιλ για την δοξαστική του αναφορά.

Όλ' αυτά ολοκληρώνουν υποδειγματικά την δεύτερη κατάκτηση Χρυσής Σφαίρας από τον ηθοποιό, μετά το «Fighter» του 2010 (που του είχε αποφέρει και το Όσκαρ) στην συνολικά τέταρτη του υποψηφιότητα.