Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα έκανε λογαριασμό στο instagram - νεα || cinemagazine.gr
13:48
31/5

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα έκανε λογαριασμό στο instagram

Ο Κόπολα θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το φιλόδοξο «Megalopolis» του και ο παλιόφιλος Σκορσέζε, με τη σειρά του, θα τον βοηθήσει να αυξήσει τους ακολούθους του, ανακοινώνοντας μέσω του δικού του λογαριασμού την έλευση του στον θαυμαστό κόσμο των social.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Το στοίχημα του «Megalopolis» είναι μεγάλο, πρόκειται για μια παραγωγή άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία έφυγαν όλα από την τσέπη του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ο τελευταίος θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προωθήσει την ταινία σε ένα ευρύτερο κοινό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βυθιστεί στον θαυμαστό κόσμο των social media. Ναι, ο δημιουργός του «Νονού» και του «Αποκάλυψη Τώρα» έκανε λογαριασμό στο instagram.

Στο πρώτο του ποστ ανακοινώνει την ελπίδα τους να μας χαρίσει μια ματιά στο ταξίδι του να γυρίσει τα «πιο ενδιαφέρον φιλμ της καριέρας του», το «Megalopolis». «Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της ζωής είναι όταν διαπιστωνεις ότι ανήκεις πια στους ηλικιωμένους. Αλλά υπάρχει και μια ανακούφιση σ’αυτό, καθώς όλοι αγαπούν να ακούν παλιές ιστορίες από τον παππού τους», έγραψε χαριτολογώντας ο Αμερικανός δημιουργός.

Ο παλιόφιλος και συνοδοιπόρος Μάρτιν Σκορσέζε,ως δραστηριοποιούμενος εδώ και καιρό στο instagram, έσπευσε να βοηθήσει τον Κόπολα να αυξήσει τους ακολούθους του. Οι σινεφίλ όλου του κόσμου έχετε ακόμα έναν λογαριασμό να ακολουθείτε, για τον ίδιο τον Κόπολα δε, θα είναι πια ευκολότερο να διαψεύδει δημοσιεύματα σαν εκείνο που ήθελε χαοτικά τα γυρίσματα της ταινίας του.