Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί την Τζούλια Ρόμπερτς σε θρίλερ για λογαριασμό της Amazon - νεα || cinemagazine.gr
9:26
27/3

Ο Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί την Τζούλια Ρόμπερτς σε θρίλερ για λογαριασμό της Amazon

O περιζήτητος Ιταλός δημιουργός και η σταθερά παρούσα ηθοποιός συνεργάζονται για πρώτη φορά στο «After the Hunt».

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Εσωτερική πληροφόρηση του IndieWire, από όπου αντλούμε την είδηση, αναφέρει λοιπόν ότι το «After the Hunt» το έφερε ένα αεράκι στην αγκάλη της Amazon MGM. Στο κόλπο και η Imagine του Μπράιαν Γκρέιζερ, για ένα σενάριο με την υπογραφή της Νόρα Γκάρετ.

Η ιστορία αφορά μια καθηγήτρια κολεγίου που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν ένας κορυφαίος μαθητής της κατηγορεί συνάδελφό της και ένα σκοτεινό μυστικό (πάντα σκοτεινά τα μυστικά) από το παρελθόν της απειλεί να «πάρει φως». Ίντριγκα σοβαρή προμηνύεται.

Πότε θα εκκινήσει η παραγωγή, ή ακόμα και αν θα είναι η επόμενη του πολυάσχολου Λούκα, δεν είναι γνωστό. Ούτε εάν η Amazon θα το βγάλει στις αίθουσες ή θα το αποκλείσει στην πλατφόρμα.

Για τον Γκουαντανίνο είναι μια λίαν περιζήτητη εποχή, καθώς το «Challengers» βγαίνει, επιτέλους, τον Απρίλιο, ενώ πληθαίνουν φήμες για ένα queer δράμα, «Separate Rooms», με τον Τζος Ο' Κόνορ αλλά και ένα «Queer» σκέτο που ακούγεται ότι θα έχει πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ. Μνήμες «Love is the Devil» έρχονται στο μυαλό παλιότερων, πιο ενήμερων σινεφίλ.

H Τζούλια μας είναι φρέσκια από το «Leave the World Behind» που μπορεί πολλοί να είδαν πριν λίγο καιρό και να μην θυμούνται πλάνο, αλλά ακόμα περισσότεροι ξέρουν ότι στρογγυλοκάθεται στο Νο.5 των δημοφιλέστερων originals στην ιστορία του Netflix. Beat that.