Η Γουάντα Σάικς τα χώνει στον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στα Όσκαρ - νεα || cinemagazine.gr
15:09
16/5

Η Γουάντα Σάικς τα χώνει στον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στα Όσκαρ

Ο κόσμος έχει προχωρήσει, αλλά στο Χόλυγουντ δηλώνουν ακόμα τραυματισμένοι με το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ. Αυτή τη φορά ήταν η Γουάντ Σάικς που κατακεραύνωσε τον Σμιθ, στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Ο κόσμος έχει προχωρήσει, μια πολεμική σύρραξη παγκόσμιας εμβέλειας φαντάζει πιθανή για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, αλλά στο εσωστρεφές Χόλυγουντ ασχολούνται ακόμα με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ. Αυτή την φορά η Γουάντα Σάικς, μια εκ των τριών παρουσιαστριών της απονομής, τοποθετήθηκε για το συμβάν σε ακόμα πιο έντονο τόνο. Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες μετά την απονομή, η κωμικός είχε δηλώσει ότι αν μπορούσε, όταν ανακοινώθηκε η βράβευση του ηθοποιού, θα έσπευδε στη σκηνή, θα έπαιρνε το μικρόφωνο και θα έλεγε «δυστυχώς ο Γουίλ δεν μπορούσε να είναι μαζί μας απόψε».

Τώρα η Σάικς αναφέρθηκε και πάλι στο συμβάν,  στο πλαίσιο μιας κωμικής performance της στο Ορλάντο. «Νιώθω ακόμα τραυματισμένη, γίνομαι πολύ συναισθηματική όταν μιλάω για αυτό», δήλωσε η Σάικς μπροστά στο κοινό και στην συνέχεια δεν μάσησε τα λόγια της. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μετά από αυτό (ο Σμιθ) συνέχισε να κάθεται στη θέση του, σαν μ@λ@κας. Μήπως θα έπρεπε να κάθεσαι εκεί μαζί με τον δικηγόρο σου ή την αστυνομία του Λος Άντζελες, κ@ριόλη; Ελπίζω, ειλικρινά, να βάλει τα κομμάτια του σε σειρά και να βάλει μυαλό. Αλλά μέχρι τότε, γ@μ@ τον».

Έξαλλη η Σάικς, μακάρι να είχαν την ίδια αντίδραση και άλλοι συνάδελφοί του που σηκώθηκαν όρθιοι να τον χειροκροτήσουν κιόλας κατά την διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, μα από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνουμε, έχουν περάσει πενήντα μέρες από το συμβάν, καλό θα ήταν να προχωρήσουμε παρακάτω.