Δείτε πρώτοι το «Django ο Τιμωρός» του Κουέντιν Ταραντίνο - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
13:25
9/1

Δείτε πρώτοι το «Django ο Τιμωρός» του Κουέντιν Ταραντίνο

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την αβάν πρεμιέρ του αιματοβαμμένου σπαγγέτι γουέστερν νέας γενιάς!

Τέσσερα χρόνια μετά τους «Άδωξους Μπάσταρδους» , ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει με μια ακόμη πιο επική, ακόμη πιο ανίερη ματιά στην ιστορία, αυτή τη φορά με ένα αιματοβαμμένο, πανέξυπνο σπαγγέτι γουέστερν νέας γενιάς! Η, ανέλπιστη για ακατάλληλη για ανηλίκους, εμπορική επιτυχία της ταινίας ήρθε να συμπληρώσει τα ενθουσιώδη σχόλια των κριτικών και της ευρύτερης κινηματογραφικής βιομηχανίας, που έχει ήδη συμπεριλάβει την ταινία στις υποψηφιότητες για τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία της σεζόν – πιθανότατα και τα Όσκαρ.

Δύο χρόνια πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο των ΗΠΑ, στον αμερικάνικο Νότο, ο Ντζάνγκο (Τζέιμι Φοξ), ένας σκλάβος που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, απελευθερώνεται από τον Δρ. Κινγκ Σουλτς (Κρίστοφ Βαλτς, ο εξαιρετικός Χανς Λάντα των «Μπάσταρδων») και εκπαιδεύεται ως κυνηγός επικηρυγμένων για να τον βοηθήσει στον εντοπισμό των φονικών αδερφών Μπριτλ. Ο Ντζάνγκο, όμως, έχει και έναν επιπλέον στόχο: να βρει την Μπρουμχίλντα, την γυναίκα του που έχασε όταν η τελευταία πουλήθηκε σε σκλαβοπάζαρο. Η έρευνά τους τούς οδηγεί στον Κάλβιν Κάντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), τον ιδιοκτήτης μιας φυτείας όπου οι σκλάβοι αγωνίζονται μεταξύ του μέχρι θανάτου...

Η Feelgood Entertainment και το cinemagazine.gr σάς προσκαλούν στην αβάν πρεμιέρ της ταινίας «Django ο Τιμωρός» την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 19:00 (ώρα προσέλευσης 18:30) στα Village @ Mall στο Μαρούσι. Κάντε like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα μας στο facebook για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 14/1. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στην προβολή.

Loading the player ...

Η ταινία «Django ο Τιμωρός» κυκλοφορεί στις 17 Ιανουαρίου από τη Feelgood Entertainment