Ιδού το πρώτο τρέιλερ του Λίνκολν! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:57
14/9

Ιδού το πρώτο τρέιλερ του "Λίνκολν"!

Αφήστε κατά μέρος τα ανέκδοτα για το Λίνκολν και τα βαμπίρ (ας μην έδινε κι αυτός δικαιώματα με το Vampire Hunter) και ανοίξτε στους δέκτες σας για να δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Λίνκολν» με υπογραφή Στίβεν Σπίλμπεργκ και με έναν υποβλητικό όσο και συγκινητικό Ντάνιελ ντεϊ Λιούις.

Από την Ανθή Νταουσάνη

Αφήστε κατά μέρος τα ανέκδοτα για το Λίνκολν και τα βαμπίρ (ας μην έδινε κι αυτός δικαιώματα με το Vampire Hunter) και ανοίξτε στους δέκτες σας για να δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Λίνκολν» με υπογραφή Στίβεν Σπίλμπεργκ και με έναν υποβλητικό όσο και συγκινητικό Ντάνιελ ντεϊ Λιούις. Το τρέιλερ, όπως είχαμε αναγγείλει παρουσιάστηκε σε ένα μεγάλο event στην Times Square της Νέας Υόρκης με τον ίδιο το σκηνοθέτη και τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ από τους πρωταγωνιστές να μιλούν σε live chat με το κοινό!

Η ταινία, όπως φαίνεται και από το διομισάλεπτο τρέιλερ, εστιάζει στην περίοδο του εμφυλίου και τους τελευταίους μήνες της προεδρίας του Λίνκολν και θα επιχειρήσει να ραγίσει την καρδιά των αμερικανών πατριωτών. Ο Σπίλμπεργκ είναι ο καταλληλότερος όλων για να μεταφέρει τέτοιου είδους συναισθήματα στο κοινό και να υμνήσει επιτεύγματα μεγάλης κλίμακας, όπως η συνδρομή του προέδρου στην κατάργηση της δουλείας ή η σκληρή του μάχη από τα έδρανα για να δει ενωμένη την Αμερική.

Ο Λίνκολν του Σπίλμπεργκ και του Ντέι Λιούις δεν είναι ένας μύθος. Είναι ένας μαχόμενος ηγέτης που προσπαθεί με υπευθυνότητα, αλλά και πάθος να κάνει πραγματικότητα το όραμά του για τον αμερικανικό λαό. Με κάτι τέτοια «παραμυθιάζονται» ακόμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού – οι πιο καλόπιστοι θα έλεγαν «εμπνέονται». Πάντως η ταινία, εξ’ όσων τουλάχιστον δηλώνουν οι συντελεστές, δεν έχει πρόθεση να δείξει κάποιον θεό, ή να σμιλέψει ανδριάντες επάνω στους νεκρούς του πολέμου, αλλά να παρουσιάσει απλώς έναν γενναίο άνθρωπο.

Loading the player ...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ιδού το πρώτο τρέιλερ του  Λίνκολν !
  • Ιδού το πρώτο τρέιλερ του  Λίνκολν !