Τρέιλερ: Μούσι η ταινία του Μπεν Άφλεκ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:52
21/6

Τρέιλερ: "Μούσι" η ταινία του Μπεν Άφλεκ

Μια ψεύτικη ταινία μέσα σε μια αληθινή ιστορία είναι το θέμα του σκηνοθέτη του The Town Μπεν Άφλεκ που πρωταγωνιστεί μπροστά και πίσω από την κάμερα στην κατασκοπική περιπέτεια Argo,

Μια ψεύτικη ταινία μέσα σε μια αληθινή ιστορία είναι το θέμα του σκηνοθέτη του «The Town» Μπεν Άφλεκ που πρωταγωνιστεί μπροστά και πίσω από την κάμερα στην κατασκοπική περιπέτεια «Argo», με ένα ακόμα τρέιλερ να δείχνει λίγο περισσότερα από το στόρι αλλά και την ταραγμένη Τεχεράνη του ’79.

Όταν η CIA επιχειρεί να σώσει έξι ομήρους από τα χέρια των επαναστατών και οι πράκτορες παίρνουν κάμερες και τηλεβόες για να κάνουν τους παραγωγούς, τους σκηνοθέτες και τους συντελεστές μιας υποτιθέμενης ταινίας, προκειμένου να πάρουν άδεια εισόδου στη χώρα.

Η ιστορία έγινε γνωστή το 2007 από άρθρο του Τζόσουα Μπέρμαν και προκάλεσε αίσθηση για το ρίσκο της επιχείρησης που βλέπουμε στο τρέιλερ να οργανώνει ο Άφλεκ με look δεκαετίας ’70 και περιποιημένο μούσι. Σενάρια και πρόμο καμπάνιες για την ψεύτικη ταινία έγιναν πραγματικότητα προκειμένου η παραγωγή να ακουστεί στο Χόλιγουντ και η αποστολή να είναι όσο πιο αληθοφανής γίνεται.

Loading the player ...

Μπράιαν Κράνστον, Τζον Γκούντμαν και Άλαν Άρκιν επίσης στο καστ με προγραμματισμένη κυκλοφορία στις ελληνικές αίθουσες την 11η Οκτωβρίου.

Από τα τρέιλερ μας αρέσει όλο και περισσότερο. A.N