Δείτε την φαντασμαγορική μικρού μήκους ταινία για την Μερσέντες που σκηνοθέτησε ο Γουόνγκ Καρ-Γουάι! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:12
9/2

Δείτε την φαντασμαγορική μικρού μήκους ταινία για την Μερσέντες που σκηνοθέτησε ο Γουόνγκ Καρ-Γουάι!

H Κινεζική Πρωτοχρονιά είναι την προσεχή Παρασκευή και για τον εορτασμό της η ιστορική φίρμα της Στουτγκάρδης έφερε τον σε πλήρη επάνοδο δημιουργό να σκηνοθετήσει ένα 6λεπτο διαφημιστικό βίντεο για λογαριασμό της.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Η μεγαλύτερη γιορτή της Άπω Ανατολής, το γνωστό και ως Σεληνιακό Νέο Έτος (Lunar New Year), φέρνει τον Γουόνγκ Καρ-Γουάι να επιμελείται την διαφήμιση της Μερσέντες - βραχίονας Άπω Ανατολής, αστρονομική αγορά σα να λέμε.

Πολυχρωμία, φως, διάκοσμος, στιλιζάρισμα παντού, έναστροι ουρανοί, ποπ μουσική, ρομάντζο και οικογενειακές στιγμές, τυπικά πλάνα Καρ-βάι, που ποτέ δεν τον κατηγόρησε κανείς ότι το στιλ του δεν είναι φιλικό προς την διαφημιστική αισθητική.

Μετά τον «Grandmaster» η χειμερία νάρκη φαίνεται να λαμβάνει τέλος, καθώς ο σκηνοθέτης επιμελήθηκε (και ξαναμόνταρε) έργα του για την Criterion και την Janus (4Κ πανδαισίες όλα τους), ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στην επόμενη ταινία του, συμμετείχε στην παραγωγή του «One for the Road» (πρεμιέρα στο Σάντανς) και τώρα παραδίδει και τούτο για να κλείσει το καρέ.

Απόλαυση να ξεκουράζεται το μάτι - και το μυαλό.